Memories of India map

Memories of India

8 · 557 recensies

Reguliersdwarsstraat 88, Amsterdam

Memories of India
Memories of India Memories of India
Memories of India Memories of India
Memories of India

Over deze locatie

Aan de Reguliersdwarsstraat 88 in het gebied 'Van Loonbuurt' in Amsterdam ligt Memories of India. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 557 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Memories of India accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Van Loonbuurt hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Daniela Ludwig
Google Maps Logo

Flexibel en vriendelijk bij ontvangst, maar voor de rest was het personeel stug en de koks ronduit vervelend (gluren vanuit de keuken). Het eten viel me ook zwaar tegen. Jammer!

Daniela Ludwig 3 weken geleden
Kimberley B
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten, alles was goed op smaak, diverse keuze en het eten is goed warm. Je kan aangeven hoe pittig je wilt eten. Het restaurant heeft vriendelijk personeel en is gastvrij! Zeker een aanrader.

Kimberley B 1 maand geleden
Esther
Google Maps Logo

Aangenaam verrast. Veel vega opties. Lekkere gerechten maar wel vrij mild van smaak. Geboekt via Fork en met de 30% korting is het heel goedkoop, dus super value for money

Esther 2 maanden geleden
ronald klene
Google Maps Logo

Was heerlijk, prima bediening. Wilde o.a. betalen met restaurant cadeau kaart, alleen werd de digitale versie niet geaccepteerd. Beetje vreemd. Dan maar gewoon betaald.

ronald klene 3 maanden geleden
Machiel Biemans
Google Maps Logo

Zeer lekker eten. Ober was niet helemaal open over extra kosten voor het knoflookbrood. Het kwam over dat dit in het arrangement van € 64,95 zat. Later stond het voor € 8,50 op de rekening. Na afrekenen waren we duidelijk niet meer in beeld en werd ons letterlijk de rug toegekeerd. Waarschijnlijk omdat we geen fooi gaven, de reden moge duidelijk zijn.

Machiel Biemans 8 maanden geleden
Joyce Hittema
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel.

Joyce Hittema 10 maanden geleden
Yoel Levy
Google Maps Logo

Zeer vriendelijke bediening en lekker eten! Aanrader :)

Yoel Levy 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Memories of India

Goed nieuws! Bij Memories of India in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.