Men Impossible map

Men Impossible

9.8 ยท 516 recensies

Hazenstraat 19H, Amsterdam

Men Impossible
Men Impossible Men Impossible
Men Impossible Men Impossible
Men Impossible

Over deze locatie

Aan de Hazenstraat 19H in het gebied 'Elandsgrachtbuurt' in Amsterdam ligt Men Impossible. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 516 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Men Impossible accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Elandsgrachtbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jovana Bjelica
Google Maps Logo

Eten was echt fantastisch - wij komen dus zeker terug + super lieve mensen!

Jovana Bjelica 2 maanden geleden
JDK
Google Maps Logo

Ech lekka man! Gewon lekker happuh op zn Sjapans

JDK 2 maanden geleden
Charlotte Roelofs
Google Maps Logo

Zo bijzonder om aan een lange tafel met andere gasten het heerlijke tempura menu te nuttigen onder begeleiding van een lieve gastvrouw.

Charlotte Roelofs 2 maanden geleden
Astrid
Google Maps Logo

Fantastisch menu, beste Ramen ooit (aanrader red&white), super vriendelijke en gastvrije eigenaar, leuke tafelsetting (lange tafel met telkens 2-tal aan zelfde zijde, je zit ook dus tegenover 2 anderen), lekkere (Japanse) biertjes. Uniek!

Astrid 3 maanden geleden
Tom de Graaff (beautiful freak)
Google Maps Logo

Heerlijk klein en gezellig ramen tent. Aardige gastheer die een mooie kraanvogel gemaakt had met origami voor de verjaardag van mijn vriendin! Heerlijke sake ook nog. Kortom, aanrader!!! Arigato!

Tom de Graaff (beautiful freak) 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Men Impossible

Goed nieuws! Bij Men Impossible in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.