Meneer De Wit Heeft Honger map

Meneer De Wit Heeft Honger

9 · 283 recensies

Witte de Withstraat 10, Amsterdam

Meneer De Wit Heeft Honger
Meneer De Wit Heeft Honger Meneer De Wit Heeft Honger
Meneer De Wit Heeft Honger Meneer De Wit Heeft Honger
Meneer De Wit Heeft Honger

Over deze locatie

Aan de Witte de Withstraat 10 in het gebied 'De Wester Quartier' in Amsterdam ligt Meneer De Wit Heeft Honger. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 283 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Meneer De Wit Heeft Honger accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied De Wester Quartier hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

peter hendriks
Google Maps Logo

Heel slecht, het eten was redelijk alleen heel weinig, vlees was taai, dessert was echt mini mini. De bediening overdreven irritant, doe gewoon normaal. Geentoneelstuk toneelstuk

peter hendriks 1 maand geleden
Mira Roodenburg
Google Maps Logo

Wat een geweldig pareltje, je eet wat de pot schaft, maar ze hebben een vegetarische (flora) en niet vega (fauna) optie.

Mira Roodenburg 2 maanden geleden
Lieven Decloedt
Google Maps Logo

Fantastische ontdekking. Top gerechten in een heel casual sfeer.

Lieven Decloedt 2 maanden geleden
Charlotte Van
Google Maps Logo

Leuke sfeer en aardige bediening maar prijs kwaliteit beetje uit verhouding. Ons voorgerecht was rucola met vijgen en gorgonzola met gepickelde uien, vonden wij een makkelijk gerecht. Hoofdgerecht lekker en vernieuwend. Nagerecht was een panna cotta dus ook iets te simpel voor ons maar wel lekker. Overall hadden wij iets meer verwacht maar voor de rest lekker en een gezellige sfeer, leuke bediening!

Charlotte Van 5 maanden geleden
Barbara van den Broek
Google Maps Logo

Vier gangen lang genoten van heerlijke groente, harder, eendeborst, sauzen en een fruitig dessert. Zowel de vegetariër als de vis&vlees-eters hebben gesmuld. Aanrader, of beter nog, je moet er een keer hebben gegeten!

Barbara van den Broek 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Meneer De Wit Heeft Honger

Goed nieuws! Bij Meneer De Wit Heeft Honger in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.