Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station Amsterdam

Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station

Bij Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station gelegen aan de Naritaweg 1 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station

Naritaweg 1 in Amsterdam

Mercure Logo

Betalen met creditcards bij Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station in Amsterdam

In Amsterdam aan de Naritaweg 1 bevindt zich Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station. Bij Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station

Overnacht en boek je hotelkamer bij Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 820 2999
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station Amsterdam
Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station Amsterdam
Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station?

Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 1766 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De hele ervaring was van begin tot eind een grote ramp te noemen: kamer rook muf en naar rook, douche werkte niet en het ontbijt nooit gehad. Maar van een goedemorgen heeft het personeel ook nooit gehoord. Voel me eerder bestolen door Mecure Hotel dan een welkome gast. Een klacht hierover indienen via de website kan helaas ook niet. Dit verpest gewoon je dag, zeker als iets essentieel als een douch niet werkt. Het maakt ne boos daar dit simpele dingen zijn die men van te voren kan controleren alvorens de kamer wordt vrij gegeven. Dit was mijn tweede keer in dit hotel maar ook direct de laatste. Totaal niet het gevoel dat ik als gast welkom ben.

Lees verder

1/5

Er staat op internet dat het een prive zwembad heeft, maar dat is dus helemaal niet zo. En ze hebben wel n eigen parkeerplaats maar je trekt gewoon n kaartje uit de automaat en daar betaal je gewoon de volle pond voor!!

Lees verder

1/5

Bij aankomst €100,- borg betaald met de pin, want als ik cash deze borg zou betalen zou het 10 dagen duren voor ik dit terug zou krijgen. (met pin zou je het de volgende dag terug krijgen) NOU NIET DUS.. Je moet 10 dagen wachten, ookal betaal je met pin. Het personeel is supervriendelijk, maar de hotelmanager (Duitse komaf) is erg onprofessioneel, beledigend en discriminerend. Ik bezoek graag de Mercure Hotel's door heel het land I.V.M. werk, altijd een hele plezierige ervaring, maar wat ik bij Mercure hotel Sloterdijk heb meegemaakt heb ik nog nooit van mijn leven meegemaakt. De manier waarop gasten hier worden beledigd door notabene de hotelmanager hemzelf, daar sta ik nu nog van te kijken. Ik wacht nogsteeds op mijn borg! Ga niet naar dit hotel, er zijn genoeg andere hotels die zich vlak bij station sloterdijk bevinden. Waar je wel met respect wordt behandeld.

Lees verder

1/5

Fijn verblijf, nette kamers en vriendelijke proffesionele personeel.

Lees verder

5/5

Heerlijk hotel!Met een paar minuten lopen naar het station van Amsterdam-Sloterdijk waarmee je dus in een mum van tijd op Amsterdam- Centraal bent en van daaruit op je gemak Amsterdam verkennen kunt zonder je druk te maken over de parkeerkosten van je auto.In(In het weekend parkeer je je auto gratis in een zijstraatje bij het hotel,het hotel heeft een parkeergarage maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt en weten dus ook niet of er kosten aan verbonden zijn)De kamers van dit hotel zijn modern en onberispelijk schoon!Wij zullen hier zeker nog een keer boeken.fijn en zeer vriendelijke stafleden.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station

Goed nieuws! Bij Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting

Andere Mercure hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Mercure nog meer locaties. Naast Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station in Amsterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mercure locaties
Mercure Hotel Amersfoort Centre Amersfoort Overnachting
Mercure Hotel Amsterdam City Amsterdam Overnachting
Mercure Hotel Amsterdam West Amsterdam Overnachting
Mercure Hotel Schiphol Terminal Schiphol Overnachting