Millers Den Haag

Millers

Bij Millers gelegen aan de Plein 10, A in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Millers is één van de 6 locaties in Den Haag op CardMapr.

Millers

Plein 10, A in Den Haag

Betalen met creditcards bij Millers in Den Haag

In Den Haag aan de Plein 10, A bevindt zich Millers. Bij Millers kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Millers een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Millers

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Millers. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 362 9043
Routebeschrijving
Millers Den Haag
Millers Den Haag
Millers Den Haag

Recensies

Wat zeggen anderen over Millers?

Millers wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 2284 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Dankbaarheid was hier het magische woord. Lijkt mij niet zo heel moeilijk, cola, spa rood, strawberry margarita, caipirina en stokbrood met truffelmayonaise en pittige yoghurt.maar als je dan ruim een half uur moet wachten en vraagt of alles in orde is of misschien vergeten. Dan verneem je van de bediening dat het nog niet zo lang geleden is dat je bestelde(dat zegt wel wat over wat ze hier snel noemen). Het afrekenen kan dan wel snel bij navraag is men nogal geïrriteerd en krijg je te horen dat je dankbaar moet zijn, en alles vers bereid wordt . Het is maar dat u het weet geen plek voor een snelle service maar gelukkig is het uitzicht niet verkeerd. Gezien alles een totaal plaatje is kunnen wij vanwege de bediening niet meer dan twee sterren geven, maar vertrouw uw eigen oordeel de omgeving is zeer sfeervol

Lees verder

2/5

Mooie sfeervolle club. Jammer dat we nu door de corona niet konden dansen

Lees verder

4/5

Gezellige sfeer en leuke muziek, maar daar houdt het wel op. Lang wachten op eten en drinken, beetje prijzig, en mijn roerei (wat in principe een simpel gerecht is) was bijna niet te eten. Personeel is vriendelijk

Lees verder

2/5

Na spontaan gaan zitten twee cola besteld Glas echt voor een derde gevuld met ijs en prikloze cola Bij afrekenen bij ongeïnteresseerde serveerster ontdekken dat een cola 3 euro is Ik herhaal 3 euro Nooit naar toe gaan

Lees verder

1/5

De leuke en gastvrije ontvangst dáár!! En het lekkere en smakelijke gerechten!! En de gemoedelijke sfeer in en buiten dit restaurant!

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Millers

Goed nieuws! Bij Millers in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Trekpleister Den Haag Drogisterij

Trekpleister

Simon Carmiggelthof 258

Pearle Opticiens Den Haag Den Haag Opticien

Pearle Opticiens Den Haag

Jaap Hoekdreef 80

Familiepark Drievliet Den Haag Dagje uit

Familiepark Drievliet

Laan van 's-Gravenmade 81