Millers Den Haag

Millers

Bij Millers gelegen aan de Plein 10, A in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Millers is één van de 86 locaties in Den Haag op CardMapr.

Millers

Plein 10, A in Den Haag

Betalen met creditcards bij Millers in Den Haag

In Den Haag aan de Plein 10, A bevindt zich Millers. Bij Millers kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Millers een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Millers

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Millers. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 362 9043
Routebeschrijving
Millers Den Haag
Millers Den Haag
Millers Den Haag

Recensies

Wat zeggen anderen over Millers?

Millers wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 2219 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Rond Kerstmis 2019 was ik op een besloten diner in de bovenzaal van Millers van mijn sportschool The Fitness House. De groepen van Ana Felipa Mota waren hiervoor uitgenodigd. I.v.m. een speciaal dieet had ik tevoren naar Millers gebeld om te vragen naar het menu. Er bleken een aantal zaken op te staan die ik niet mocht. Millers heeft daarop een salade samengesteld als vervanging voor een medesporter en mij. Daar was ik heel dankbaar voor! Na het diner met goodiebag zijn we beneden wezen dansen met een drankje erbij. De DJ/ band was zo vriendelijk om een Zumbanummer te verzorgen. Kortom: een zeer geslaagde avond met heerlijk eten en gezellig samenzijn!

Lees verder

5/5

Tijdens mijn bezoek aan Den Haag heb ik voor het eerst geluncht in dit restaurant. Het was een doordeweekse dag, maar desondanks was het er flink druk (dit was - volgens de grafiek in Google-Maps - niet overeenkomstig de verwachting). Het is een mooie, gezellig ingerichte grote zaak, die uit verschillende gedeelten bestaat, waardoor de grootte van de zaak niet zo opvalt. Mijn bestelde glas wijn werd snel gebracht en ook mijn carpaccio, die prima smaakte, liet niet erg lang op zich wachten. Het bedienend personeel was vriendelijk en attent. De enige wanklank: de - naar ik aanneem - achtergrondmuziek, had een tikkeltje minder hard mogen klinken, maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Vóór de zaak is een groot terras, gedeeltelijk op Het Plein. Dankzij de terrasverwarmers zat daar ook nog een flink aantal mensen. Persoonlijk vind ik dat trouwens verspilling van energie en daarom ga ik daar niet zitten.

Lees verder

5/5

Heerlijk gegeten! De desserts waren creatief. En mooi opgemaakt. Prijs/kwaliteit goed in verhouding. Aanrader!

Lees verder

5/5

Mooi ingerichte hippe tent, spicy tuna sushi woensdag sushi rolls deal, lekker! Helaas niet veel keuze voor sushi rolls, veel met garnalen helaas (eet ik niet) maar deze was zeker lekker en heel mooi opgediend. Kom zeker hier nog eens voor terug.

Lees verder

4/5

Leuke tent! Alleen tijdens het dinner tijdstip zijn er heel weinig losse tafels beschikbaar voor alleen drankconsumpties. De tafels zijn dan ook zo ingesteld dat je met een groep van 5 man niet aan twee aaneengesloten tafels kan zitten omdat een tafel ertussen gereserveerd blijft voor dinner gasten. Dit mag wel wat soepeler gaan.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Millers

Goed nieuws! Bij Millers in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 86 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258