Minerva Parking map

Minerva Parking

6.2 · 11 recensies

Koivistokade 36, Amsterdam

Minerva Parking
Minerva Parking

Over Q-Park

Minerva Parking is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Minerva Parking.

Aan de Koivistokade 36 in het gebied 'Coenhaven/Mercuriushaven' in Amsterdam ligt Minerva Parking. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 11 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Minerva Parking accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Coenhaven/Mercuriushaven hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Rob van den Bosch
Google Maps Logo

schoon

Rob van den Bosch 10 maanden geleden
Julian
Google Maps Logo

Coole plek om foto's te maken als er geen auto's zijn

Julian 1 jaar geleden
Jessie Van zalen
Google Maps Logo

Erg jammer dat de bovenste verdieping (het dek) afgesloten is! Wat is hier de reden van en wanneer gaat dit weer open?

Jessie Van zalen 1 jaar geleden
anneke boerwinkel
Google Maps Logo

Dat was zuur betaald: het volle pond na ruim 3 uur parkeren... Overal in A'dam zou op Hemelvaartsdag voor de helft van de prijs geparkeerd kunnen worden, dus zetten wij in het volste vertrouwen de auto in de Minerva Parking naast Theater Amsterdam. Blijkt dat deze P-gelegenheid daar niet aan mee doet.... Hopelijk wordt daar verandering in aangebracht !

anneke boerwinkel 2 jaar geleden
Robin Vogel
Google Maps Logo

Ontzettend slechte garage, gisteren 3 kwartier vast gestaan tussen de slagboom en het hek. Politie moeten bellen om eventueel de slagboom te laten verwijderen. Uiteindelijk via via de storing verholpen om door te rijden, moest ik na 4,5 uur € 25,00 betalen. Echt belachelijk. Daarnaast is er niemand die je kan helpen wanneer er een probleem is. Er is geen telefoonnummer beschikbaar, geen e-mail adres en de info knoppen bij de kaartjes automaten werken ook niet.

Robin Vogel 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Q-Park

Goed nieuws! Bij Minerva Parking in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Q-Park

Alle Q-Park parkeergarages

Q-Park is al een bekend concept door heel Nederland. Mocht je auto veilig en overdekt willen parkeren, dan ben je aan het goede adres bij Q-Park.

Benieuwd naar andere Q-Park parkeergarages in Nederland? Q-Park heeft in totaal 189 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Coenhaven/Mercuriushaven) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Q-Park lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Q-Park parkeergarages
P+R Piet Mondriaanplein
Q-Park Markt
Q-Park Bolwerk
Q-Park Hilvertshof
Q-Park P+R Provincialeweg
Parkeergarage Centraal
Q-Park Centrum
Q-Park Lutherse Burgwal
Q-Park P+R Handelskade
Q-Park P+R Stationsplein
Q-Park P+R Meerssenerweg
Q-Park P+R Horvathweg
Q-Park P+R Kruseman van Eltenweg
Q-Park Bos en Lommer
Q-Park Kennedyplein
Q-Park Hoofddorp Primark
Q-Park Triavium
Q-Park P+R Station
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.