Moco Museum Amsterdam map

Moco Museum Amsterdam

8.8 ยท 13932 recensies

Honthorststraat 20, Amsterdam

Moco Museum Amsterdam
Moco Museum Amsterdam Moco Museum Amsterdam
Moco Museum Amsterdam Moco Museum Amsterdam
Moco Museum Amsterdam

Over deze locatie

Het Moco Museum in Amsterdam heeft een breed scala aan moderne, inspirerende en hedendaagse kunst die wij tentoonstellen aan het grote publiek.

Moco Amsterdam in Villa Alsberg is een herenhuis met uitzicht op het Museumplein in het hart van Amsterdam. Het gebouw is in 1904 ontworpen door Eduard Cuypers, neef van de bekende Pierre Cuypers, ontwerper van Amsterdam Centraal Station en het Rijksmuseum.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Moco Museum Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Museumplein hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mary Van Den Heuvel
Google Maps Logo

Het Moco museum met mijn nichtje van bijna 15 bezocht. Wij vonden het geweldig, veel werken van Banksy en mijn nichtje vond de werken van The Kid ook erg mooi. We waren allebei erg onder de indruk van de digitale kunst die beneden te zien was, echt prachtig. Het is inderdaad geen groot museum en toen wij er waren was het gelukkig goed te doen qua drukte. De entreeprijs is wat aan de hoge kant inderdaad, met 1,5 uur heb je het echt wel gezien. Maar zeker een aanrader.

Mary Van Den Heuvel 1 maand geleden
Dries Masselis
Google Maps Logo

Ondanks reservatie was het hier belachelijk druk. Het was onmogelijk een veilige afstand te houden, het covid safeticket werd niet gevraagd. We voelden ons ongemakkelijk en het museum kon door de grote drukte niet op een aangename manier beleefd worden. Schandalig gezien er met reservaties gewerkt wordt! Daarnaast betaal je veel te veel voor wat je krijgt. Er hangt maar een beperkte collectie en ook de immersive beleving was ruim ondermaats. Wij keren absoluut niet meer terug.

Dries Masselis 7 maanden geleden
Martin Simonis
Google Maps Logo

Het MOCA museum tussen het van Gogh museum en het rijksmuseum aan het museumplein is gehuisvest in een mooie grote villa. Ondanks dat ik de expositie Banksy en Masters geweldig vind, heb ik toch wat gemengde gevoelens. Sommige van de kunstwerken zouden voor mijn gevoel beter tot zijn recht komen in een grotere ruimte. Als voorbeeld de kunstwerken van THE KID, het voelt toch een beetje als in de bioscoop op de tweede rij zitten en het doek niet kunnen overzien. Maar ook de werken van Banksy, waar ik voornamelijk voor kwam zou ik liever in een grotere ruimte aanschouwen. De via een app interactieve werken van Ice en Dit, waren aardig, maar dit was toch wat beperkt. De interactieve kunst met spiegels en ledschermen in de kelder is geweldig een groot contrast met de andere verdiepingen, maar een leuke toevoeging. Kortom een aardig museum om eens te bezoeken.

Martin Simonis 9 maanden geleden
Iza Moreno Reyes
Google Maps Logo

Zeer onaangenaame ervaring. Te druk, weinig boeiende collectie en zeer duur. Er was zo veel volk dat ik constant met mondmasker heb rondgelopen en zelfs dan voelde ik mij onveilig. Verder vond ik dit meer een instagram-museum dan een kunstmuseum. De andere bezoekers waren zeer onvriendelijk, ben zelfs twee keer geduwd. Er waren geen werknemers in de kamers die toezicht hielden en die kamers waren echt wel te klein voor de hoeveelheid volk. Met andere woorden. Bezoek wat kunstgalerijen in plaats van dit museum, we hebben daar betere werken gezien.

Iza Moreno Reyes 10 maanden geleden
Alta. jp
Google Maps Logo

Mooie collectie, vond het leuk om er geweest te zijn. Zou ik nog een keer gaan waarschijnlijk niet. Entree te duur voor de tijd dat je binnen door brengt. 1.5uur sta je weer buiten. Mede omdat het te druk is en je niet rustig kunt genieten van de werken. Bovenste etage beetje te leeg, kelder visueel heel mooi, hier was het heel druk met mensen die "selfies, instagrams" aan het maken waren. Te warm binnen door de te grote hoeveelheid mensen. Buiten mag interessanter exposeert worden. Misschien tijdslots en max aantal mensen aanpassen maar dat is allemaal al voorgesteld.

Alta. jp 10 maanden geleden
Otto Ouderkerk
Google Maps Logo

Klein, leuk maar verrassend museum

Otto Ouderkerk 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Moco Museum Amsterdam

Goed nieuws! Bij Moco Museum Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.