Moco Museum Amsterdam

Moco Museum

Bij Moco Museum gelegen aan de Honthorststraat 20 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Moco Museum is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Moco Museum

Honthorststraat 20 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Moco Museum in Amsterdam

In Amsterdam aan de Honthorststraat 20 bevindt zich Moco Museum. Bij Moco Museum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Musea, scoort Moco Museum een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 370 1997
Routebeschrijving
Moco Museum Amsterdam
Moco Museum Amsterdam
Moco Museum Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Moco Museum?

Moco Museum wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 10775 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mooie collectie, vond het waarom om er geweest te zijn. Zou ik nog een keer gaan waarschijnlijk niet. Entree te duur voor de tijd dat je binnen door brengt. 1.5uur sta je weer buiten. Mede omdat het te druk is en je niet rustig kunt genieten van de werken. Bovenste etage beetje te leeg, kelder visueel heel mooi, hier was het heel druk met mensen die "selfies, instagrams" aan het maken waren. Te warm binnen door de te grote hoeveelheid mensen. Buiten mag interessanter exposeert worden. Misschien tijdslots en max aantal mensen aanpassen maar dat is allemaal al voorgesteld.

Lees verder

3/5

Met tieners bezocht, prima. Vooral de kleine ruimtes waarin enkele kunstwerken staan, helpt om te focussen en na te denken. In de kelder zijn psychedelische spiegels, licht en geluid kunstwerken wat heel veel fijne foto momenten opleveren voor mijn tieners. Een min punt de audiotour moet op je eigen mobiel... dat is dus 2.50 voor niets betaald, had liever de keuzes gehad tot een headset van museum zelf. En de bordjes staan alleen in het engels.

Lees verder

3/5

Zeer overpriced voor een interessante maar erg kleine collectie, net zoals de shop. Ik kon niet genieten van de kunstwerken, laat staan ze even bekijken omdat er een gigantische drukte heerste. Er was gewoon geen plaats om even stil te staan! Echt een teleurstelling. Een limiet van toegelaten bezoekers of tijdsgebonden reservaties zouden helpen!

Lees verder

1/5

Erg de moeite waard was de caleidoscoop met prisma lampjes kamer. Banksy kunst was erg populistisch voorgesteld wel interesant, maar de kunstenaar zal de laatste zijn om zijn werk te zien eindigen in kapitaalkrachtige verzamelaars zoals de eigenaar van dit museum. Banksy heeft deze tentoonstelling ook geen goedkeuring gegeven.. De Dali tekening is erg saai en niet typisch.

Lees verder

4/5

Was geweldig, maar veel te klein voor zoveel mensen! Dat is wel heel erg jammer.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Moco Museum

Goed nieuws! Bij Moco Museum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17