Moco Museum Amsterdam

Moco Museum

Bij Moco Museum gelegen aan de Honthorststraat 20 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Moco Museum is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Moco Museum

Honthorststraat 20 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Moco Museum in Amsterdam

In Amsterdam aan de Honthorststraat 20 bevindt zich Moco Museum. Bij Moco Museum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Musea, scoort Moco Museum een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 370 1997
Routebeschrijving
Moco Museum Amsterdam
Moco Museum Amsterdam
Moco Museum Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Moco Museum?

Moco Museum wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 11349 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De kunst die er te zien was, was gaaf! Echter, de manier waarop het georganiseerd was kan beter. Het museum is slechts van 10 tot 12 telefonisch bereikbaar. Stel je verliest je portemonnee in het museum om 13:00, dan kun je dus niet bellen naar het museum om te vragen of het is gevonden. Terwijl er wel de hele tijd iemand achter een informatiebalie zit. Het museum heeft geprobeerd om coronaproof te zijn, maar laat te veel mensen binnen om het echt te laten werken. Hierdoor moest ik soms ruimtes verlaten door de drukte. Op het laatste moment werden we door de beveiliging abrupt naar buiten "geveegd". Wij waren enkele minuten na sluitingstijd nog in het museum (4 minuten misschien), en de beveiliger riep: "iedereen eruit! Het alarm moet er op." Best een bizarre ervaring.

Lees verder

3/5

Waardeloze corona maatregelen. We stonden vanmiddag met z’n honderden hutje mutje zonder mondkapjes in dit ongeventileerde pand, onsympathiek naar alle horeca-ondernemers die deze maatschappelijke crisis wel serieus nemen. Maar wat verwacht je als je maar 4 man personeel hebt van gemiddeld 18 jaar oud? Het heeft er alle schijn van dat dit museum vooral een ordinaire cash cow is voor de millonaireigenaars Kim and Lionel Logchies. Beetje armzalige ervaring zo aan het Museumplein ...

Lees verder

1/5

Had me er op verheugd maar ben erg teleurgesteld. De kunst is prachtig, is op zich mooi geëxposeerd maar de ruimtes zijn te krap voor het aantal mensen wat binnen staat. De expositie Studio Irma was veel te druk. 30 seconden in iedere ruimte werd door alle Instagram meisjes gewoon weg genegeerd en er was geen toezicht op. Tot ik er iets van zei tegen de dame die eigenlijk toezicht moest houden. Er worden gewoon te veel mensen toegelaten in de time slots! En dan samen €39 betalen en binnen 27 minuten buiten staan kan echt niet! Jammer van het werk van al deze grote kunstenaars!

Lees verder

3/5

Verrassend leuk museum. Was er al vaak zomaar voorbij gelopen. Wel jammer dat er zowel online als aan de kassa kaarten worden verkocht. Controle op aantal bezoekers wordt vrijmoedig losgelaten, er moet immers geld verdiend worden, maar de ruimtes zijn echt te klein om te kunnen voldoen aan de eisen die moco zelf stelt. Ik was er om 11 uur maar ben na 45 minuten weggegaan want onverantwoord druk. Vooral in de kelder.

Lees verder

3/5

Veel te veel mensen binnen. Mensen worden niet aangesproken. Wanneer we onze zorgen uitspreken bij de medewerkster, toen we vroegtijdig wegvluchten, begonnen ze opeens mensen aan te spreken terwijl de hele hal stamp vol stond?! Mensen konden geen kant op. Medewerksters waren erg jonge meisjes waar niemand naar luisterde.. heel sneu en ook onverantwoord. Weggegooid geld.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Moco Museum

Goed nieuws! Bij Moco Museum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting