Moco Museum Amsterdam Amsterdam

Moco Museum Amsterdam

Bij Moco Museum Amsterdam gelegen aan de Honthorststraat 20 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Moco Museum Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Honthorststraat 20 bevindt zich Moco Museum Amsterdam. Bij Moco Museum Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Musea scoort Moco Museum Amsterdam een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Moco Museum Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van Moco Museum Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Moco Museum Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 370 1997
Moco Museum Amsterdam Amsterdam
Moco Museum Amsterdam Amsterdam
Moco Museum Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Moco Museum Amsterdam?

Moco Museum Amsterdam krijgt een beoordeling van 9/10 gebasseerd op 12265 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mooie collectie, vond het leuk om er geweest te zijn. Zou ik nog een keer gaan waarschijnlijk niet. Entree te duur voor de tijd dat je binnen door brengt. 1.5uur sta je weer buiten. Mede omdat het te druk is en je niet rustig kunt genieten van de werken. Bovenste etage beetje te leeg, kelder visueel heel mooi, hier was het heel druk met mensen die "selfies, instagrams" aan het maken waren. Te warm binnen door de te grote hoeveelheid mensen. Buiten mag interessanter exposeert worden. Misschien tijdslots en max aantal mensen aanpassen maar dat is allemaal al voorgesteld.

Lees verder

3/5

Zeer onaangenaame ervaring. Te druk, weinig boeiende collectie en zeer duur. Er was zo veel volk dat ik constant met mondmasker heb rondgelopen en zelfs dan voelde ik mij onveilig. Verder vond ik dit meer een instagram-museum dan een kunstmuseum. De andere bezoekers waren zeer onvriendelijk, ben zelfs twee keer geduwd. Er waren geen werknemers in de kamers die toezicht hielden en die kamers waren echt wel te klein voor de hoeveelheid volk. Met andere woorden. Bezoek wat kunstgalerijen in plaats van dit museum, we hebben daar betere werken gezien.

Lees verder

1/5

Klein, leuk maar verrassend museum

Lees verder

5/5

Om te beginnen wil ik zeggen dat je lekker kan liggen aan het einde. De giftshop die ervoor komt is een beetje prijzig, maar het is wel leuk om te zien. De kunst was opzich ook wel lachen! Banksy is een lollige gozer, veel charisma, super aantrekkelijk, geniaal en heeft zeker menig vrouw ontbloemd. Geen idee wie het is though.

Lees verder

4/5

Wat een geweldig museum! De moderne kunst die je hier kan bekijken inspireert mij voor de volle 100%. De mooie teksten en quotes vullen de artworks helemaal aan. Enige nadeel is dat het museum erg klein is. Er worden net iets te veel mensen binnen gelaten waardoor je regelmatig in een volle ruimte staat. Het is lastig om dan de rust te vinden om de kunstwerken goed te bekijken.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Moco Museum Amsterdam

Goed nieuws! Bij Moco Museum Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Moco Museum Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556