Moco Museum Amsterdam

Moco Museum

Bij Moco Museum gelegen aan de Honthorststraat 20 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Moco Museum is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Momenteel heeft 1 gebruiker deze locatie ingecheckt.

Moco Museum

Honthorststraat 20 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Moco Museum in Amsterdam

In Amsterdam aan de Honthorststraat 20 bevindt zich Moco Museum. Bij Moco Museum kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Musea scoort Moco Museum een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Musea

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 370 1997
Moco Museum Amsterdam
Moco Museum Amsterdam
Moco Museum Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Moco Museum?

Moco Museum wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 11646 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Klein, leuk maar verrassend museum

Lees verder

5/5

Dit museum is erg commercieel. Je krijgt eigenlijk vrij weinig te zien voor wat je betaalt; voor je het weet sta je weer buiten. Ik voelde me ook opgejaagd doordat er redelijk veel mensen aanwezig waren gedurende coronatijd, waardoor er rijen ontstonden voor ruimtes waar een maximum aantal personen werd toegestaan. Daarnaast waren er veel te veel mensen die meer bezig waren met het schieten van foto's voor hun Instagram, dan met het genieten van de kunst. Al met al een aardige expositie, maar wel zeer beperkt, en bovendien veel te commercieel, iets dat naar mijn mening juist niet past bij het karakter van street art. Leuk om er eens geweest te zijn, maar niet voor herhaling vatbaar.

Lees verder

3/5

Ik vond de kunst in het museum is niet echt bijzonder, daar bedoel ik mee dat ik geen art heb gezien waar ik van opkeek. Behalve dan de kleurenshow beneden, dat was wel even leuk voor een instagram foto. Ook ben je binnen no time weer buiten. Tickets best prijzig. Al met al voldoet het niet aan de verwachtingen.

Lees verder

1/5

Mooie expositie, vriendelijk en behulpzaam personeel. Het was in het begin lastig te begrijpen hoe je de audio via je phone kon starten en hoe je de speciale effecten met de app kon bekijken. We hebben ons ruim 1.5 uur vermaakt. Dit museum is een heuse aanrader, maar kom vroeg zodat het nog niet te druk is.

Lees verder

4/5

Tijdens corona vind ik het te druk, ipv 60 kaartjes verkopen per halfuur zouden ze dat wel kunnen halveren. Dat zou ook schelen met de rijen, waardoor 1.5 meter beter mogelijk is. Toeristen lijken ook niet van de 1.5 meter af te weten, die zou ik nog even informeren. Anders lekker eruit gooien want echt veilig was het niet op deze manier. Medewerkers houden ook geen afstand. Afgezien van corona vindt ik het iets wat je echt gezien moet hebben, ook al had de prijs ietsjes lager gemogen voor het uurtje wat je erdoorheen loopt.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Moco Museum

Goed nieuws! Bij Moco Museum in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Choux Amsterdam Restaurant

Choux

De Ruijterkade 128

Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
coffeecompany Amsterdam Cafe's

coffeecompany

Oosterdokskade 137