Mooie Boules Amsterdam map

Mooie Boules Amsterdam

8.6 · 526 recensies

Zeeburgerpad 3, Amsterdam

Mooie Boules Amsterdam
Mooie Boules Amsterdam Mooie Boules Amsterdam
Mooie Boules Amsterdam Mooie Boules Amsterdam
Mooie Boules Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Zeeburgerpad 3 in het gebied 'Het Funen' in Amsterdam ligt Mooie Boules Amsterdam. Zoek je in de categorie cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 526 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Mooie Boules Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Het Funen hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Arno Aussems
Google Maps Logo

Leuk concept maar erg rommelig, warm en je kan elkaar nauwelijks verstaan door de keiharde muziek. Je plakt aan de tafels vast en je moet overal zelf achteraan.

Arno Aussems 3 weken geleden
Eray Ozmen
Google Maps Logo

Gezellige sfeer, personeel is vriendelijk en behulpzaam. Snacks zijn heel lekker en genoeg keuze aan drank. Enige wat niet aangenaam was dat het op een warme dag ongelooflijk heet is binnen. Al met al een top activiteit en plaats!

Eray Ozmen 1 maand geleden
Erik van Zeben
Google Maps Logo

Leuk concept, en redelijk tot goed eten. Jammer dat alle boules oud en roestig zijn zodat onderscheid nauwelijks te maken is wanneer je tegen elkaar speelt. Wij zaten met een groep boven waar het een kakafonie van geluid was (geluid stijgt immers op) en er op X moment óók nog eens luide boom-boom muziek aan ging. Héél vriendelijk personeel, dat wel!

Erik van Zeben 1 maand geleden
Jagdies Ganpat
Google Maps Logo

Na meer dan twee jaar onze collega's niet te hebben gezien, had ik een team event geboekt bij Boules in Amsterdam. We hebben een hele leuke avond gehad. Leuk, knus, gezellig, goede sfeer bij Mooie Boules in Amsterdam! We zijn hartelijk ontvangen door de leuke spontane host bij de incheckbalie. Complimenten aan haar echt een hele goeie visitekaart! Rest van de personeel was ook heel spontaan en leuk. Eten was lekker (maar wij hadden een beetje hogere verwachting vanwegen Ron Blauw). Al met al zeker een aanrader!! Weer is een x iets anders voor teamevents.

Jagdies Ganpat 2 maanden geleden
Roel Wouters
Google Maps Logo

Fijne keet. We hebben dit bezocht met een vrijgezellen en hebben ons uitstekend geamuseerd.

Roel Wouters 2 maanden geleden
Maarten Hoogendoorn
Google Maps Logo

Leuke & gezellige venue. Aardig personeel. Drie banen waar je kunt spelen, en een food court waar je lekker eten kunt bestellen. De enorme kast met bordspellen maakt het wachten op je eten erg kort. Aanrader!

Maarten Hoogendoorn 2 maanden geleden
Ingeborg van Duijkeren
Google Maps Logo

Gezellige sfeer, het concept is super leuk, top avond gehad

Ingeborg van Duijkeren 3 maanden geleden
Merlijn Toussaint
Google Maps Logo

Erg leuk om een keer ipv bowlen te doen. Daarnaast is er lekker eten en hangt een goede atmosfeer

Merlijn Toussaint 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Mooie Boules Amsterdam

Goed nieuws! Bij Mooie Boules Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.