MOS map

MOS

9.4 ยท 467 recensies

IJdok 185, Amsterdam

MOS
MOS MOS
MOS MOS
MOS

Over deze locatie

Aan de IJdok 185 in het gebied 'Westerdokseiland' in Amsterdam ligt MOS. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 467 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, MOS accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Westerdokseiland hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Rob Toet
Google Maps Logo

Wat een geweldig restaurant is dit! Echt heel erg genoten van het 6-gangendiner met bijpassende wijntjes. Uitzicht is geweldig aan het water! Bediening is relaxed en niet stijfjes, wat fijn is. Al met al zeker een plek waar we nog een keer komen om te eten!

Rob Toet 2 maanden geleden
Milan Koster
Google Maps Logo

Alles klopt bij mos, de bediening is echt heel gezellig en goed in wat hun doen. Het eten was echt heel erg lekker. Ik ga zeker terug komen als ze een nieuw menu hebben!

Milan Koster 2 maanden geleden
jesca van der Wal
Google Maps Logo

Helaas werd ij gebeld omdat het restaurant langer open kan met de huidige maatregelen en zondag nu gesloten is. De Zaterdag was geen optie meer jammer genoeg totaal geen begrip voor het vieren van een jubileum. Jammer dat het zo moet gaan, hier gaan we dus nooit meer heen..

jesca van der Wal 4 maanden geleden
Jessica van Beusekom
Google Maps Logo

Hier mijn 30e verjaardag gevierd (sep 2019). Een fijne en relaxte sfeer, niet pretentieus en gewoon een hele mooie kaart. Helaas ben ik de naam van de dame die ons service verleende vergeten, maar zij was de cherry on top. Ik heb Mos meerdere keren aangeraden aan vrienden en bekenden.

Jessica van Beusekom 8 maanden geleden
W vV
Google Maps Logo

Ga hier snel eten! Want als Michelin kaas heeft gegeten van lekker eten dan krijgt MOS binnenkort een tweede ster en dan gaat het hier helemaal storm lopen. Het lunchmenu is fabuleus, ook de vegetarische variant. De chef heeft bovendien de guts elke week een nieuw lunchmenu op de kaart te zetten. De bijpassende wijnen waren excellent. Daarnaast is de locatie zeer bijzonder, met uitzicht op het IJ en voor OV gebruikers ideaal: vlakbij Amsterdam CS. Prettige bediening die de juiste toon weet aan slaan.

W vV 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij MOS

Goed nieuws! Bij MOS in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.