Mozart Hotel map

Mozart Hotel

7.4 ยท 693 recensies

Prinsengracht 518, Amsterdam

Mozart Hotel
Mozart Hotel Mozart Hotel
Mozart Hotel Mozart Hotel
Mozart Hotel

Over deze locatie

Aan de Prinsengracht 518 in het gebied 'Leidsebuurt Noordoost' in Amsterdam ligt Mozart Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 693 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Mozart Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsebuurt Noordoost hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Mozart Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Mozart Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Mark De vries
Google Maps Logo

Aardig personeel, maar de kamers en helemaal het tapijt verdienen een opknapbeurt, de entreehal is mooi en net, en er is gratis koffie.

Mark De vries 3 maanden geleden
Jolanda H
Google Maps Logo

Een aardig hotel in de binnenstad van Amsterdam, gelegen aan de Prinsengracht. Op loopafstand van vele musea. Bij de boeking was ontbijt inbegrepen maar bij aankomst bleken ze dat niet te serveren. We kregen geen uitleg hierover. De kamer was erg klein maar voldoende comfortabel. Uiteindelijk is het gezelschap wat telt.

Jolanda H 7 maanden geleden
Mariska Cator
Google Maps Logo

Fijne overnachting!

Mariska Cator 8 maanden geleden
Caroline Bosmans
Google Maps Logo

Mijn koffer was groter dan de kamer...

Caroline Bosmans 1 jaar geleden
Gilles Haers
Google Maps Logo

Proper hotel om een te verblijven. Je hoort wel veel lawaai van vanalles. Vriendelijke mensen.

Gilles Haers 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Mozart Hotel

Goed nieuws! Bij Mozart Hotel in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.