MR. MONKEY - Hangout & Hotel map

MR. MONKEY - Hangout & Hotel

7.6 · 160 recensies

Singel 462, Amsterdam

MR. MONKEY - Hangout & Hotel
MR. MONKEY - Hangout & Hotel MR. MONKEY - Hangout & Hotel
MR. MONKEY - Hangout & Hotel MR. MONKEY - Hangout & Hotel
MR. MONKEY - Hangout & Hotel

Over deze locatie

Aan de Singel 462 in het gebied 'Leidsegracht Zuid' in Amsterdam ligt MR. MONKEY - Hangout & Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 160 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, MR. MONKEY - Hangout & Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsegracht Zuid hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij MR. MONKEY - Hangout & Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij MR. MONKEY - Hangout & Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Henk Evenboer
Google Maps Logo

Absoluut geen aanrader wat ons betreft , zit naast de supperclub dus tot 4.00 u s nachts gebonk door de bass en mensen op straat. De kamer de wij hadden was op de 4e verdieping in hun 2e pand. Stijle trappen in een pand dat erg slecht is onderhouden. De kamer was krap en douche producten ontbraken, zelfs bekers on water te drinken waren niet aanwezig. Ik raad dit hotel niet aan , zeker niet als je met een kind wil overnachten. Het enige wat “ leuk “ is , is de locatie en het uitzicht.

Henk Evenboer 2 weken geleden
Corald Toonen
Google Maps Logo

Wat een ramp. Dit is weggegooid geld. Oude kamers, weinig werkt, en totaal geen service.

Corald Toonen 1 maand geleden
Bart Dierickx
Google Maps Logo

Heel goede ligging, vriendelijke staf, fijn bed. De muziek van de nachtclub was hoorbaar maar door Corona was dat na 12u geen issue meer.

Bart Dierickx 6 maanden geleden
Daphne D
Google Maps Logo

Super mooi hotel en hele vriendelijke mensen!

Daphne D 8 maanden geleden
Bianca Asselbergs
Google Maps Logo

Mijn vriendin en ik hebben super genoten van jullie mooi hotel midden in het centrum. Hartelijk ontvangst, heerlijk ontbijtje en alles goed te bereiken zowel te voet of met de tram. Wij komen zeker een keer terug.. Dankjewel voor het leuke verblijf! Groetjes Charlotte en Bianca. .

Bianca Asselbergs 9 maanden geleden
Miranda van Wunnik
Google Maps Logo

Wij zijn er met zijn drietjes als gezin geweest ( dochter 15 jaar) en Wij hrbbrn genoten. Een goede ligging , vriendelijke ontvangst en leuk om te zien dat jongeren het runnen , vanwege corona beperkingen moest alles 0.00 uur gesloten zijn dus geen last van muziek van de club ernaast . Kamer was netjes en schoon we hebben ge.oten genoten

Miranda van Wunnik 9 maanden geleden
Grietje De Busser
Google Maps Logo

Een paar kleine 'foutjes' zoals onze boxspring die wat doorzakte, maar een SUPER FIJN ontvangst, heel fijne service, heel centraal gelegen. Wij zijn fan.

Grietje De Busser 10 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.