Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid Hilversum

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid gelegen aan de Media Parkboulevard 1 in Hilversum kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is één van de 8 locaties in Hilversum op CardMapr.

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Media Parkboulevard 1 in Hilversum

Betalen met creditcards bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum

In Hilversum aan de Media Parkboulevard 1 bevindt zich Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Musea scoort Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Voor de actuele openingstijden van Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Musea

Stad

Hilversum

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

035 677 5555
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid Hilversum
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid Hilversum
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid Hilversum

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid?

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid krijgt een beoordeling van 8.4/10 gebasseerd op 2706 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Is voor mij een waardeloos Instituut, denken dat iedereen de weg vindt in die warboel van toegangsmogelijkheden, bieden geen enkele ondersteuning, zelfs naar herhaaldelijke, vriendelijke verzoeken om even uitsluitsel te geven! Zijn blijkbaar alleen met zichzelf bezig en zoeken alleen lucratieve onderwerpen op om zich daarmee positief naar buiten toe te presenteren!

Lees verder

1/5

Mooie reis naar het verleden. Walkman, cassette spelers, eigen journaal nieuws inspreken in de camera. Oude gebeurtenissen weer herbeleven. Bijzonder zeg! Leuke activiteiten voor jong en oud. Hier kun je een volledige dag doorbrengen. Het museum is ruim qua opzet. Enorm interactief. Via een persoonlijke ring digitaliseer je je dag. Later krijg je alle media digitaal in je mailbox. Zie hoe de tv-wereld werkt (en werkte). Veel zit plaatsen en een mooie (niet goedkope) kantine. Voor de allerkleinsten is er een leuk speelgebeuren op de hoogste verdieping. Houd rekening met betaald parkeren!

Lees verder

4/5

Erg leuk gehad! Veel te doen en leuk om een keer te doen. Enige nadeel was de route er naar toe. Veel omleidingen... Daarna naar de heide geweest met de kinderen.

Lees verder

4/5

Leuk Museum, zeker voor kinderen interactief 2.0. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Parkeren 1.50 per uur met als dagtarief 9 treuro. Eten en drinken is goed, prijzen zijn wel fors. Absolute aanrader! Voor de ouders is er erg veel nostalgie.... heerlijk! In het gebouw zijn de onderste 5 verdiepingen onder de grond, hier is het archief, helaas is dit voor bezoekers van het museum niet toegankelijk. Ook de kinderen willen graag weer terug.

Lees verder

5/5

Was tot 26 oktober 2020 open, nu gesloten wegens een grote verbouwing, deze duurt 2 jaar Beeld & Geluid gaat in oktober 2022 weer open

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Goed nieuws! Bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid nog meer in of rondom Hilversum kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Hilversum.

ALDI Hilversum Supermarkt

ALDI

Noordse Bosje 23

Rituals Hilversum Verzorging

Rituals

Kerkstraat 42

Parfumerie Douglas Hilversum Verzorging

Parfumerie Douglas

Kerkstraat 40

Q-Park Markt Hilversum Vervoer

Q-Park Markt

Schapenkamp 12

Jumbo Hilversum Supermarkt

Jumbo

Larenseweg 155

Jumbo Hilversum Supermarkt

Jumbo

Stephensonlaan 45

Trekpleister Hilversum Drogisterij

Trekpleister

Groest 9d