Nespresso Boutique Amsterdam

Nespresso Boutique

Bij Nespresso Boutique gelegen aan de Gelderlandplein 114 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Nespresso Boutique is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Nespresso Boutique

Gelderlandplein 114 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Nespresso Boutique in Amsterdam

In Amsterdam aan de Gelderlandplein 114 bevindt zich Nespresso Boutique. Bij Nespresso Boutique kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Koffiewinkel, scoort Nespresso Boutique een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Nespresso Logo

Categorie

Koffiewinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0800 0222320
Routebeschrijving
Nespresso Boutique Amsterdam
Nespresso Boutique Amsterdam
Nespresso Boutique Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Nespresso Boutique?

Nespresso Boutique wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 81 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

In de winkel een doos 100 stuks want we gaan op vakantie . Gevraagd apeggio 2x gevraagd zijn dit de juiste beetje geïrriteerd jaaaa Oke zal wel nu onderweg in Frankrijk doos geopend grrrrpfffg de verkeerde doos Risretto . Boos natuurlijk , bel in naar Nesspresso Buitenveldert en ja iemand van de klanten service geeft antwoord . Wat is het adres sturen we nw doos , ik dacht netjes . Maar dit was nw order Oke en de andere verkeerde doos stuur maar terug hoor , maar we gaan overwinteren dus dan word het volgend jaar dat ik ze terug kan geven , alleen als ze niet overtijd zijn krijgt u het geld terug !!! Maar het is jullie fout !! Ja stuurd u het maar terug op jullie kosten nou nee dat doen we niet . Service ECHT NIET NIKS GEEN SORRY OF IETS . Alleen doei he wat zegt doei . Met een mond vol bleef ik stil en verbinding verbroken . Ik vind het onbeschoft beantwoord .Einde nesspresso voor mij vele andere merken met een goede smaak !! 😡🤬

Lees verder

1/5

Geen grote winkel maar alle koffie en de meeste apparaten zijn aanwezig. Vriendelijk personeel met verstand van koffie. Ik heb hier nog nooit lang hoeven wachten.

Lees verder

5/5

In contrast tot andere Nespresso winkels voelde ik me hier niet welkom. Onduidelijk systeem, de ‘hulp’ die er was kwam van een onvriendelijke dame die erg kortaf was (geen hallo, geen tot ziens). Slechte ervaring en niet goed voor de merkbeleving en het premium dat je betaalt. Jammer, hier kom ik niet meer.

Lees verder

1/5

Werd vandaag goed geholpen door een lieve jongen, kreeg lekker koffietje met alle info erbij. Was gewoon leuke ervaring :) en ik kreeg een kadootje ;) dat doet hem altijd goed natuurlijk!

Lees verder

5/5

Heerlijke koffie en een luxe sfeer.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Nespresso Boutique

Goed nieuws! Bij Nespresso Boutique in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17