Nespresso Boutique Rotterdam

Nespresso Boutique

Bij Nespresso Boutique gelegen aan de Meent 125 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Nespresso Boutique is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Nespresso Boutique

Meent 125 in Rotterdam

Nespresso Logo

Betalen met creditcards bij Nespresso Boutique in Rotterdam

In Rotterdam aan de Meent 125 bevindt zich Nespresso Boutique. Bij Nespresso Boutique kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Koffiewinkel, scoort Nespresso Boutique een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Koffiewinkel

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0800 0222320
Route
Nespresso Boutique Rotterdam
Nespresso Boutique Rotterdam
Nespresso Boutique Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Nespresso Boutique?

Nespresso Boutique wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 347 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Helaas na mijn laatste bezoek niet meer dan één ster voor de moeite. Wat viel dat tegen, Nespresso onwaardig. Nespresso, what else...

Lees verder

1/5

Mooie zaak ,erg vriendelijk personeel. Alleen heel jammer dat je geen koffie meer mag proeven. Ook erg zonde dat er ineens aanbiedingen of leuke extra ,s komen als ik al koffie heb besteld . Ben al zolang klant en bestel meestal een heleboel cups , dus als er aanbiedingen of iets zijn zou het fijn zijn om het van te voren te laten weten. Das het enige min puntje. Blijf de koffie nog steeds lekker vinden .

Lees verder

5/5

Wij drinken al jaren nespresso en plaatsen onze bestelling altijd online om thuis te bezorgen . Vandaag waren wij echter in de stad en liepen langs de nespresso boutique dus liepen wij hier naar binnen. Helaas had de medewerker er geen zin in. De jongeman was ontzettend ongeïnteresseerd, onvriendelijk en chagrijnig. Een goededag en/of glimlach was blijkbaar teveel gevraagd. Wij wisten wat wij nodig hadden dus gelukkig hadden wij ook niet veel service nodig van deze jongeman, maar als je leven te zwaar is voor je moet je denk ik niet in een winkel gaan werken. Zeker bij nespresso mag je wel service verwachten. De volgende keer zullen wij onze bestelling in ieder geval weer online bestellen!

Lees verder

1/5

Helaas niet goed geholpen, omdat ze "onbemand" waren (dan nog klant is "de koning"). Gelukkig wel zelf, voor kopen van het nieuwe apparaat, goed ingelezen te hebben. Door drukte denk ik gaf hij ons de verkeerde apparaat. Snel opgelost en kregen we alles mee

Lees verder

2/5

Wegens corona zou je geen koffie mogen uitproberen. Dus zit nu met 2 buizen koffie, die ik op moet maken die niet te pruimen zijn. Overigens ben ik wel tevreden over de nespresso koffie over het algemeen. Maar in de winkel werd ik niet bepaald vrolijk. Voor niets 80 km omgereden. Viel hard tegen. Evengoed voor €63,- besteed.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Nespresso Boutique

Goed nieuws! Bij Nespresso Boutique in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Nespresso koffiewinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Nespresso nog meer locaties. Naast Nespresso Boutique in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Nespresso locaties
Nespresso Boutique Groningen Koffiewinkel

Nespresso Boutique

Groningen

Nespresso Boutique Maastricht Koffiewinkel

Nespresso Boutique

Maastricht

Nespresso Boutique Eindhoven Koffiewinkel

Nespresso Boutique

Eindhoven

Nespresso Boutique Breda Koffiewinkel
Nespresso Boutique Arnhem Koffiewinkel
Nespresso Boutique Rotterdam Koffiewinkel

Nespresso Boutique

Rotterdam