Nespresso Boutique Utrecht

Nespresso Boutique

Bij Nespresso Boutique gelegen aan de Utrecht Central Stationshal 12b in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Nespresso Boutique is één van de 8 locaties in Utrecht op CardMapr.

Nespresso Boutique

Utrecht Central Stationshal 12b in Utrecht

Betalen met creditcards bij Nespresso Boutique in Utrecht

In Utrecht aan de Utrecht Central Stationshal 12b bevindt zich Nespresso Boutique. Bij Nespresso Boutique kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Koffiewinkel scoort Nespresso Boutique een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Nespresso Boutique

Voor de actuele openingstijden van Nespresso Boutique in Utrecht raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Nespresso Boutique nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Koffiewinkel

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

0800 0222320
Nespresso Boutique Utrecht
Nespresso Boutique Utrecht
Nespresso Boutique Utrecht

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Nespresso Boutique?

Nespresso Boutique krijgt een beoordeling van 8.6/10 gebasseerd op 48 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vriendelijk personeel, goede koffie. Uitermate geschikt om even de apparaten te zien, de koffie te proeven en verdere informatie te vergaren..terwijl je op de trein wacht.

Lees verder

5/5

Arrogant en niet klantgericht Ik kocht op Utrecht CS laatst voor meer dan 100 euro aan koffiecups waaronder 6 doosjes van een limited edition. Bij thuiskomst proefden we een van de limited editions en die smaakte heel anders dan we verwachtten. Daarna bleek dat ze de verkeerde versie van de limited edition hadden meegegeven. Het stond wel goed op de bon, maar de verkeerde versie zat in de tas. Ik ging terug om ze te ruilen voor de goede versie van de limited edition. Ik legde uit wat er gebeurd was en legde de 6 doosjes op de toonbank waarbij van 1 doosje 1 cupje ontbrak omdat we die geproefd hadden. De medewerker schoof die meteen terug met de mededeling dat ze die niet konden ruilen, want die was geopend. Ik legde opnieuw uit dat ze me het verkeerde hadden meegegeven en dat ik dus nu bovendien apart terug moest komen om het te ruilen. Hij was niet onder de indruk. Bovendien werden de 5 doosjes die ze wel terugnamen direct vernietigd, want ze namen geen risico’s, zo voegde hij toe. Ik heb opnieuw uitgelegd dat ik alle doosjes vervangen wilde hebben door de juiste versie. Uiteindelijk ging de arrogante en hooghartige man overstag. Kortom een mooie demonstratie van hoe het bedrijf echt is waarbij de klantgerichtheid een zeer dun laagje vernis is. Ik ben overigens in deze vestiging op UCS recent wel heel aardig en goed geholpen door een Marokkaanse (?) dame. Hulde voor deze dame en ik zou zeggen: zoek een leuk bedrijf waar je kwaliteiten echt tot zijn recht komen.

Lees verder

1/5

De service is slecht na een fout in het systeem. Is mijn aankoop heel laat binnen gekomen. Toen ik eenmaal in de winkel aankwam zei de manger dat ik het beker setje er niet bij mocht krijgen terwijl die er gratis bij stond in het welkoms pakket. Toen ik de mevrouw zei dat als jij een zonensherm verkoopt met gratis moter jij niet als verkoper kan zeggen dat hij na de aankoop toch in eens in rekening gebracht wordt. Na veel moeite toch mee gekregen maar ik zit er aan te denken de machine weer gewoon te verkopen.

Lees verder

1/5

Goede service, duidelijke uitleg. Goed advies. Je kunt er niet contant betalen.

Lees verder

4/5

Toen mijn trein vertraging had hier even naar binnen gelopen. Wij hebben een nespresso apparaat thuis maar al lang geen "echte" cups besteld. Dus, hier met zeer vriendelijke hulp de perfecte koffie uitgezocht naar de smaak van mij en mijn vriend. Ze laten je uitgebreid koffie proeven terwijl jij beslist welke smaken bij jou passen!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Nespresso Boutique

Goed nieuws! Bij Nespresso Boutique in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Utrecht

Benieuwd wat je naast Nespresso Boutique nog meer in of rondom Utrecht kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Utrecht.

Rituals Utrecht Verzorging

Rituals

Stationshal 12C

The Seafood Bar Utrecht Restaurant

The Seafood Bar

Stationsplein 22

HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Stationshal 6 A

wagamama Utrecht Utrecht Restaurant

wagamama Utrecht

Stationsplein 12-14

Bershka Utrecht Mode

Bershka

Stationshal 12

Utrecht Centraal Utrecht Vervoer

Utrecht Centraal

Stationshal 305

TGI Fridays Utrecht Fastfood

TGI Fridays

Stationsplein 18

Dunkin' Donuts Utrecht Donutwinkel

Dunkin' Donuts

Stationspassage 1

Andere Nespresso koffiewinkels in Nederland

Benieuwd naar andere Nespresso koffiewinkels in Nederland? Nespresso heeft in totaal 17 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Nespresso Boutique toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle koffiewinkels van Nespresso te vinden.

Bekijk alle Nespresso koffiewinkels
Nespresso Boutique Groningen Koffiewinkel
Nespresso Boutique Maastricht Koffiewinkel
Nespresso Boutique Eindhoven Koffiewinkel
Nespresso Boutique Breda Koffiewinkel