Nespresso Boutique Utrecht

Nespresso Boutique

Bij Nespresso Boutique gelegen aan de Utrecht Central Stationshal 12b in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Nespresso Boutique is één van de 6 locaties in Utrecht op CardMapr.

Nespresso Boutique

Utrecht Central Stationshal 12b in Utrecht

Nespresso Logo

Betalen met creditcards bij Nespresso Boutique in Utrecht

In Utrecht aan de Utrecht Central Stationshal 12b bevindt zich Nespresso Boutique. Bij Nespresso Boutique kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Koffiewinkel, scoort Nespresso Boutique een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Koffiewinkel

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0800 0222320
Route
Nespresso Boutique Utrecht
Nespresso Boutique Utrecht
Nespresso Boutique Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Nespresso Boutique?

Nespresso Boutique wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 46 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Arrogant en niet klantgericht Ik kocht op Utrecht CS laatst voor meer dan 100 euro aan koffiecups waaronder 6 doosjes van een limited edition. Bij thuiskomst proefden we een van de limited editions en die smaakte heel anders dan we verwachtten. Daarna bleek dat ze de verkeerde versie van de limited edition hadden meegegeven. Het stond wel goed op de bon, maar de verkeerde versie zat in de tas. Ik ging terug om ze te ruilen voor de goede versie van de limited edition. Ik legde uit wat er gebeurd was en legde de 6 doosjes op de toonbank waarbij van 1 doosje 1 cupje ontbrak omdat we die geproefd hadden. De medewerker schoof die meteen terug met de mededeling dat ze die niet konden ruilen, want die was geopend. Ik legde opnieuw uit dat ze me het verkeerde hadden meegegeven en dat ik dus nu bovendien apart terug moest komen om het te ruilen. Hij was niet onder de indruk. Bovendien werden de 5 doosjes die ze wel terugnamen direct vernietigd, want ze namen geen risico’s, zo voegde hij toe. Ik heb opnieuw uitgelegd dat ik alle doosjes vervangen wilde hebben door de juiste versie. Uiteindelijk ging de arrogante en hooghartige man overstag. Kortom een mooie demonstratie van hoe het bedrijf echt is waarbij de klantgerichtheid een zeer dun laagje vernis is. Ik ben overigens in deze vestiging op UCS recent wel heel aardig en goed geholpen door een Marokkaanse (?) dame. Hulde voor deze dame en ik zou zeggen: zoek een leuk bedrijf waar je kwaliteiten echt tot zijn recht komen.

Lees verder

1/5

Ik wordt in de winkel altijd goed geholpen door vriendelijk personeel, de zaak ziet altijd strak en netjes uit. Ook kunt u de koffie die u wilt kopen eerst proeven.

Lees verder

5/5

Goede service, duidelijke uitleg. Goed advies. Je kunt er niet contant betalen.

Lees verder

4/5

Op weg naar de trein nog even wat koffiecups kopen

Lees verder

4/5

Toen mijn trein vertraging had hier even naar binnen gelopen. Wij hebben een nespresso apparaat thuis maar al lang geen "echte" cups besteld. Dus, hier met zeer vriendelijke hulp de perfecte koffie uitgezocht naar de smaak van mij en mijn vriend. Ze laten je uitgebreid koffie proeven terwijl jij beslist welke smaken bij jou passen!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Nespresso Boutique

Goed nieuws! Bij Nespresso Boutique in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
Kruidvat Utrecht Drogisterij

Kruidvat

Albert Schweitzerlaan 2

HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Trekpleister Utrecht Drogisterij

Trekpleister

Hindersteinlaan 2

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt
Pearle Opticiens Vleuten Utrecht Opticien

Andere Nespresso koffiewinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Nespresso nog meer locaties. Naast Nespresso Boutique in Utrecht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Nespresso locaties
Nespresso Boutique Groningen Koffiewinkel

Nespresso Boutique

Groningen

Nespresso Boutique Maastricht Koffiewinkel

Nespresso Boutique

Maastricht

Nespresso Boutique Eindhoven Koffiewinkel

Nespresso Boutique

Eindhoven

Nespresso Boutique Breda Koffiewinkel
Nespresso Boutique Arnhem Koffiewinkel
Nespresso Boutique Rotterdam Koffiewinkel

Nespresso Boutique

Rotterdam