New Happy Corner map

New Happy Corner

7.2 · 203 recensies

Plantage Middenlaan 30, Amsterdam

New Happy Corner
New Happy Corner New Happy Corner
New Happy Corner New Happy Corner
New Happy Corner

Over deze locatie

Aan de Plantage Middenlaan 30 in het gebied 'de Plantage' in Amsterdam ligt New Happy Corner. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 203 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, New Happy Corner accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied de Plantage hebben we nog 13 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Martin masterdam
Google Maps Logo

Bezorging duurt anderhalf tot 2 uur. Eten was niet meer warm.

Martin masterdam 1 maand geleden
Coco Frijn
Google Maps Logo

Anderhalf uur gewacht en na meerde malen gebeld, eindelijk iemand te pakken. Mevrouw zei dat het nog 20 minuten duurde, dus wij hebben het geannuleerd. Zeer onvriendelijke toegesproken en veel gedoe. Niet aan te raden

Coco Frijn 1 maand geleden
Fam Blans
Google Maps Logo

Gegeten bij zo’n echt authentiek ouderwets chinees restaurant. Met de elektrische rolstoel naar binnen gereden. Was goed te doen. Geen rolstoel toilet. Grote, maar betaalbare porties. Heerlijk gegeten. Een aanrader.

Fam Blans 2 maanden geleden
Mark van der Waarden
Google Maps Logo

Mijn vaste plek voor als we het niet weten wat we moeten eten. Heel divers assortiment, vriendelijk personeel, goed eten.

Mark van der Waarden 3 maanden geleden
Rafael Smit
Google Maps Logo

de bezorger had geen wisselgeld dus die zou het gaan halen op de zaak. De bezorger is nooit terug gekomen. Ik heb geprobeerd met de zaak te bellen maar dat kon niet want de lijn was bezet nou half uur lang lopen bellen om maar geen gehoor te krijgen. Zou niet met contant proberen te betalen ze lichten je op !!

Rafael Smit 4 maanden geleden
Lara Vriend
Google Maps Logo

Na 2x bellen steeds zelfde antwoord bezorger gaat nu de deur uit ook nog eens arrogant aan de telefoon. Als jullie iets willen bestellen, bestel dan ruim 2 uur van tevoren want die gozer die op nam zei ‘ u bent niet de enige mw die wat besteld’ BAH! Voor je klantvriendelijkheid.

Lara Vriend 4 maanden geleden
Carolin Jaehnke
Google Maps Logo

Al 25 jaar haal ik elke donderdag mijn eten bij Happy Corner. Altijd zijn ze even vriendelijk, flinke porties. Het eten smaakt mij goed en de eigenaresse is nooit te beroerd om wat extra's mee te geven. Kortom: geweldig!

Carolin Jaehnke 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij New Happy Corner

Goed nieuws! Bij New Happy Corner in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.