New West Inn map

New West Inn

7.6 ยท 2059 recensies

Reimerswaalstraat 5, Amsterdam

New West Inn
New West Inn New West Inn
New West Inn New West Inn
New West Inn

Over deze locatie

Aan de Reimerswaalstraat 5 in het gebied 'Osdorp Midden Noord' in Amsterdam ligt New West Inn. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.059 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, New West Inn accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Osdorp Midden Noord hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij New West Inn

Overnacht en boek je hotelkamer bij New West Inn. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Naima Philippo
Google Maps Logo

Veel geluidsoverlast wietlucht op d'r gang het was echt vreselijk Enige pluspunt was dan dat personeel echt supervriendelijk is

Naima Philippo 3 maanden geleden
Humphrey Wongsonadi
Google Maps Logo

Ruime kamer voorzien van alle gemakken

Humphrey Wongsonadi 4 maanden geleden
Mohamed Guure
Google Maps Logo

Zeer vriendelijk personeel, mooie kamers, vaste klant sinds 1 jaar bij deze hotel en geen klachten/op gemerkt.

Mohamed Guure 5 maanden geleden
Nina uwu
Google Maps Logo

In verband met de nieuwe coronamaatregelen ging onze conventie (last-minute) niet door, en was het daarom onnodig om naar Amsterdam te komen voor deze hotelovernachting. Helaas was hier geen begrip voor, en werd er niet meegedacht naar andere oplossingen, bijv. omboeken of deels terugbetaling. Wij moesten de volledige annuleringskosten betalen, terwijl dit volledige overmacht was. Hotel was geboekt via booking.com, deze medewerkers waren erg begripvol. In tegenstelling tot de medewerkers van dit hotel. Wij zijn erg teleurgesteld en zullen zeker geen gebruik meer maken van dit hotel.

Nina uwu 6 maanden geleden
Mohamed Haddach
Google Maps Logo

De kamer was niet schoon en heb pijn aan mijn rug van het bed.

Mohamed Haddach 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij New West Inn

Goed nieuws! Bij New West Inn in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.