Noble map

Noble

9 ยท 399 recensies

Wilhelminaplein 1, 's-Hertogenbosch

Noble
Noble Noble
Noble Noble
Noble

Over deze locatie

Noble staat voor de smaak van genieten. Dit proef je dan ook zeker terug in hun overheerlijke en culinaire gerechten. Het is dan ook niet heel gek dat Noble een Michelin ster heeft.

Aan de Wilhelminaplein 1 in het gebied 'Binnenstad-Centrum' in 's-Hertogenbosch ligt Noble. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 399 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Noble accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 112 locaties in 's-Hertogenbosch waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad-Centrum hebben we nog 35 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

chris63toro
Google Maps Logo

Wij hebben vorige week de 85e verjaardag van opa gevierd bij Noble en voortreffelijk gegeten op het heerlijke terras met fantastisch uitzicht op de Bossche Broek. De bijpassende wijnen waren prachtig geselecteerd door een enthousiaste sommelier die veel wist te vertellen over de wijnen. Ook de bediening was vriendelijk en professioneel. We komen snel een keertje terug!

chris63toro 1 maand geleden
Frits van der Vliet
Google Maps Logo

Was een geweldige avond,mooie kaart,met geweldige gerechten,als je eens iets extra wil doen ,is dit een goede aanrader.

Frits van der Vliet 1 maand geleden
Maarten
Google Maps Logo

Laatst voor lunch hier gezeten. Viel erg tegen. Bij sterren-eten hoort ook de sterren-beleving en die ontbrak volledig. Betalen voor amuses is wat mij betreft steronwaardig. Verder was de bediening ook wat kortaf en niet attent op de details (wel brood serveren maar de olijfolie vergeten in te schenken). Het eten viel me ook wat tegen. Het was lekker maar niet verrassend...

Maarten 1 maand geleden
Hypnokracht Rosmalen
Google Maps Logo

Asperges te rauw voor mij. Rest was heerlijk! Lege wijnflessen werden continue op een plateau, 30 cm van ons geplaatst. We zaten naast de "glasbak". Gordon Ramsy zou woedend zijn....

Hypnokracht Rosmalen 2 maanden geleden
Ed Splinter
Google Maps Logo

Vandaag een meer dan geweldige lunch gehad. We kregen een mooi tafeltje, buiten op het terras. We vonden het daar nog iets te kil maar daar kon de brigade niets aan doen want zij gaven ons een meer dan warm welkom gevoel. Prachtige gerechten werden gecombineerd met heerlijke wijnen die met interessante en mooie toelichtingen werden gepresenteerd. Al met al kijken we uit naar ons volgende bezoek en danken wij Noble voor de gastvrijheid.

Ed Splinter 3 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in 's-Hertogenbosch

Benieuwd wat je naast Noble nog meer in of rondom 's-Hertogenbosch (Binnenstad-Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Binnenstad-Centrum.