Odaparking map

Odaparking

7.8 · 177 recensies

Haspelsestraat 41, Sittard

Odaparking
Odaparking Odaparking
Odaparking Odaparking
Odaparking

Over Interparking

Aan de Haspelsestraat 41 in het gebied 'Sittard-Centrum' in Sittard ligt Odaparking. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 177 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Odaparking accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 32 locaties in Sittard waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sittard-Centrum hebben we nog 19 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

martin hollow
Google Maps Logo

Perfecte locatie voor bezoek aan Sittard. Goede prijs en genoeg ruimtes.

martin hollow 4 weken geleden
Thijs Theunissen
Google Maps Logo

Prima parking maar de parkeergarage ligne die er tegenover ligt is goedkoper

Thijs Theunissen 6 maanden geleden
Lars Claassens
Google Maps Logo

Garage qua parkeerplaats prima, maar onthutsend hoe slecht bewegwijzering is. Zowel rijdend word je geconfronteerd met allemaal bordjes zonder dat betekenis duidelijk is. Als voetganger ben je helemaal verloren, want je moet haast wel bij dezelfde plek naar binnen als waar je garage hebt verlaten. Alleen bepaalde deel van ingang wordt namelijk aangeduid, terwijl gangenstelsel hele garage verbindt. Betalen is helemaal een uitdaging want betaalautomaat ligt dermate ver weg dat je je ook nog moet haasten om de aangegeven uitrijtijd te halen. Enige troost is dat gedeelde smart het enigszins verzacht want 80% van de mensen loopt vloekend, zoekend en steunend dezelfde missie ...

Lars Claassens 6 maanden geleden
Luc Feytongs
Google Maps Logo

Verzorgd. Brede plaatsen. Prijs gunstig voor een ganse dag. 👍

Luc Feytongs 8 maanden geleden
Denise Pelzer
Google Maps Logo

Erg verwarrend als je hier niet vaak komt. Ik kon geen betaal machine vinden en ik kwam onderweg verschillende mensen tegen die ook geen betaal machine konden vinden..uiteindelijk wel een gevonden maar de gang waar je door looot met instructies is ook niet erg duidelijk..

Denise Pelzer 9 maanden geleden
Anne Betten
Google Maps Logo

Zeer grote parkeergarage, wel zoeken om betaal automaat. Dit hoort mijn inziens bij iedere in en uitgang aanwezig te zijn. Nu lang lopen zoeken in het ondergrondse doolhof.

Anne Betten 9 maanden geleden
Kevin Dijcks
Google Maps Logo

Zeer dicht bij het centrum, echter staat vaker water in de gangen, liften die defect zijn, deuren die niet werken. Betaalautomaten liggen er meer uit dan dat ze werken en dat te bedenken dat ze pas nieuwe automaten hebben. Maar wel 1,90 per uur betalen (met een max van 5 euro perdag dat valt dan nog mee)..

Kevin Dijcks 10 maanden geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Sittard (Sittard-Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Stadshart Zoetermeer P8
Parkeergarage Station Europapark
Tergooi Ziekenhuis - locatie Hilversum
Interparking Kruiskade
Odaparking
Interparking Hoog Catharijne P5
Interparking Circus
Parkeergarage Damsterdiep
Interparking Maankwartier Centrum
Tergooi Ziekenhuis - locatie Hilversum
Parkeergarage Alexandrium Noord
Interparking Hoog Catharijne P5
Interparking IJ-oever Centrum
Interparking Boterdiep
Central Plaza Parking (Interparking)
Interparking Lijnbaan
Odaparking
P4 Stationsstraat
City Guide

Wat te doen in Sittard

Benieuwd wat je naast Odaparking nog meer in of rondom Sittard (Sittard-Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Sittard-Centrum.