Olympic Hotel Amsterdam Amsterdam

Olympic Hotel Amsterdam

Bij Olympic Hotel Amsterdam gelegen aan de IJsbaanpad 12 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Olympic Hotel Amsterdam is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Olympic Hotel Amsterdam

IJsbaanpad 12 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Olympic Hotel Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de IJsbaanpad 12 bevindt zich Olympic Hotel Amsterdam. Bij Olympic Hotel Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting scoort Olympic Hotel Amsterdam een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Olympic Hotel Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van Olympic Hotel Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Olympic Hotel Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Kamer boeken bij Olympic Hotel Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Olympic Hotel Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 240 5055
Bekijk kamerprijs
Olympic Hotel Amsterdam Amsterdam
Olympic Hotel Amsterdam Amsterdam
Olympic Hotel Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Olympic Hotel Amsterdam?

Olympic Hotel Amsterdam krijgt een beoordeling van 9/10 gebasseerd op 1245 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Verblijf was verschrikkelijk. Bij aankomst hadden we blijkbaar ontbijt munten moeten krijgen was ook niet gebeurd. De kamer ontzettend benauwd en de airco deed het amper we hadden geen oog dicht gedaan. Uit oudere reviews is gebleken dat meer mensen er last van hadden desondanks het niet eens zomer was. De chef die het ontbijt had klaargemaakt was ontzettend onbeleefd en smeet het eten in onze meeneem bakjes. Toen we Ijs hadden gevraagd aan de roomservice en wat glazen was het na 40 minuten nog niet gekomen en moesten wij weer bellen omdat ze het vergeten waren desondanks het niet druk was. Dit doen wij nooit meer. Heb er geen leuke ervaring aan overgehouden.

Lees verder

2/5

Het was een mooie kamer, fijn als je met kinderen een verblijf wilt boeken in Amsterdam en mooi uitzicht! Ontbijt is prima en goed. Parkeren in garage onder het hotel ook erg fijn in Amsterdam. Vriendelijk personeel, maar praten bijna allemaal Engels. Minpunten: - Erg warm op de kamer, er kan geen raampje open. - In corona tijd op kamer eten, maar er staat alleen een klein rond tafeltje met 2 stoeltjes en het is een kamer voor 4 personen, niet erg handig. - Hottub is erg lekker maar zit vol met dode insecten dus daar mag wel iemand met een netje doorheen zo nu en dan.

Lees verder

3/5

Een heel mooi hotel. Als ex-topsporter kan ik zeggen dat aan ieder detail gedacht is bij het inrichten van de kamer, zoals een bankje uit de kleedkamer en de hangertjes, maar dan in een modern jasje. Het uitzicht was ook fantasisch, zowel in de ochtend als in de nacht. Wat een raampartij zeg. Zeer vriendelijk personeel ook met een goed gevoel voor humor!

Lees verder

5/5

Hotel avond geboekt voor mij en mijn vriend. Jammer genoeg moet je voor dit hotel minimaal 21 zijn om hier te overnachten. Ik reis veel en boek regelmatig een hotel. Dan ook de eerste keer dat ik dit mee maak. Staat nergens duidelijk aangegeven alleen in de huisregels, Die natuurlijk bijna niemand doorneemt. Gelukkig las ik na mijn boeking nog even de recensies op Google en kwam ik hierachter waardoor ik nog optijd kon annuleren.

Lees verder

1/5

We hebben 99,20 euro borg moeten betalen voor de kamer die ik na 9 dagen nog steeds niet terug heb ontvangen (2 keer al gebeld). TV doet het niet (geen enkele kanaal). Aardig maar onbekwaam personeel.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Olympic Hotel Amsterdam

Goed nieuws! Bij Olympic Hotel Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Olympic Hotel Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

Marqt Amsterdam Supermarkt

Marqt

Hoofddorpweg 2

Marqt Amsterdam Supermarkt

Marqt

Olympiaplein 160

Leen Bakker Amsterdam Woonwinkel

Leen Bakker

Anthony Fokkerweg 45

Kamera Express Superstore Amsterdam Amsterdam Elektronicawinkel
Bar Grill Marathonweg Amsterdam Restaurant

Bar Grill Marathonweg

Marathonweg 1

De Drie Graefjes Zuid Amsterdam Bakker

De Drie Graefjes Zuid

Stadionplein 111

NENI Amsterdam Amsterdam Restaurant

NENI Amsterdam

Stadionplein 8