Oriole map

Oriole

8 · 165 recensies

Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam

Open

Oriole
Oriole Oriole
Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole Oriole
Bekijk meer
Oriole

Over deze locatie

Aan de Oudezijds Voorburgwal 197 in het gebied 'BG-terrein e.o.' in Amsterdam ligt Oriole. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 165 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Oriole accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied BG-terrein e.o. hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Oriole is de hele week geopend, van maandag tot en met zondag. Op alle dagen starten de openingstijden vanaf 12:00 uur en sluiten de deuren om 00:00 uur.

Kom gerust langs en geniet van alles wat Oriole te bieden heeft. Neem plaats en relax tijdens de ruime openingstijden die de gehele week gelden. Welkom bij Oriole!

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Oriole' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Oriole. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Oriole

Goed nieuws! Bij Oriole in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.