Speelpark Oud Valkeveen map

Speelpark Oud Valkeveen

9 · 3004 recensies

Oud Huizerweg 2, Naarden

Speelpark Oud Valkeveen
Speelpark Oud Valkeveen Speelpark Oud Valkeveen
Speelpark Oud Valkeveen Speelpark Oud Valkeveen
Speelpark Oud Valkeveen

Over deze locatie

Aan de Oud Huizerweg 2 in het gebied 'Valkeveen' in Naarden ligt Speelpark Oud Valkeveen. Zoek je in de categorie dagje uit een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.004 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Speelpark Oud Valkeveen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1 locaties in Naarden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Valkeveen hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Martijn Visscher
Google Maps Logo

Heel leuk veelzijdig speelpark vlak buiten Naarden. Er zijn grotere toestellen zoals een klein achtbaantje, zweefmolen of een caroussel. Er zijn ook kleinere speelmogelijkheden zoals glijbanen, schommels, opblaaskussens, trampolines etc. Er is ook een kleine binnespeeltuin. Onze kinderen vonden vooral het waterfietsen leuk. Voor elk wat wils tot pakweg 12 jaar. Voor het kinderfeestje dat we hier vierden hebben we een erg leuke dag gehad hier. De horeca is simpel maar heel veel meer dan een broodje, frietje of ijsje heb je toch doorgaans niet nodig. Pijnlijk was de discussie over de prijs van het frietje die uiteindelijk een kwartje duurder bleek dan op het bord stond aangegeven. Een verdere tip: kom op tijd met de auto. Het terrein staat nog snel vol met auto's die een stuk meer ruimte nodig lijken te hebben dan nodig.

Martijn Visscher 2 weken geleden
Marc
Google Maps Logo

Leuk speelpark met diverse attracties die ook voor kleinere kinderen geschikt zijn. Gratis parkeren en entreeprijs is zeer redelijk. Sluitingstijd van 17:00 uur ook tijdens de zomermaanden wat beoerkt. Enkele jaren geleden had je hier in de zomermaanden veel overlast van wespen maar het park heeft zo te zien geïnvesteerd in de bestrijding hiervan; tijdens ons bezoek vandaag (30 juli) was van overlast geen sprake. Goed om in de gaten te houden dat sommige attracties enkele uren na openen van het speelpark zel pas open gaan.

Marc 2 weken geleden
mw fortuna
Google Maps Logo

Veel attracties en activiteiten voor kinderen om, zelfstandig, te kunnen doen. Gemoedelijke sfeer. Lekkere picknick tafels om aan te kunnen zitten, maar ook genoeg gras om je eigen kleedje neer te leggen. Vriendelijk personeel dat ook leuk met de kids omgaat inclusief leuke theater show voor de kleintjes. Wij komen hier graag! Enige verbeterpuntje is wellicht een verschoon unit voor de jongenstoiletten. Er was afgelopen keer een vader die het meisjetoilet in moest om z'n kindje te kunnen verschonen omdat er schijnbaar geen een in de jongens toiletten was?

mw fortuna 3 weken geleden
Ilana Grass Vergara
Google Maps Logo

Leuk park voor kinderen tot een jaar of 10. Veel te doen en kinderen kunnen lekker hun gang gaan. We hebben voor de 3e keer een abonnement voor het gezin. Twee dingen die erg tegenvallen: - Op drukke dagen is de horeca totaal niet toereikend en sta je overal eindeloos te wachten. - De toiletten zijn vrijwel altijd heel vies. Het stinkt, overal ligt wc papier op de grond, nattigheid, tekort aan wc papier, geen zeep. Dit mag echt wel beter. In een park waar zoveel kinderen komen zouden de toiletten echt wel meerdere keren per dag gecontroleerd en schoongemaakt mogen worden, maar ik heb er nog nooit een medewerker zien rondlopen.

Ilana Grass Vergara 1 maand geleden
Jennifer Vlug
Google Maps Logo

Wij zijn afgelopen mnd naar dit speelpark geweest. Er waren toen 4 attracties gesloten/ buiten werking. En volgens de site hebben ze ook 2 andere attracties, wat helemaal niet aanwezig is op het park. We hebben vooraf op internet gekeken wat hun aanbod is. Dan komen we bij op het park en kan er van een hoop geen gebruik gemaakt worden! Wij zijn daarom erg ontevreden en vonden het niet het geld waard dat het park vraagt, voor waar ze voor adverteren en waar er daadwerkelijk gebruik van gemaakt kan worden. Ik heb contact gezocht met het park en heb eigenlijk geen respons gekregen. (alleen een simpel antw. dat er blijkbaar bij de kassa's een scherm hangt waarop staat welke attractie buiten werking is. Als je je kaartje online koopt, loop je zo door dus vallen deze niet op) Erg onvriendelijk en zoals al gezegd weinig waar voor je geld

Jennifer Vlug 1 maand geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Speelpark Oud Valkeveen

Goed nieuws! Bij Speelpark Oud Valkeveen in Naarden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Naarden

Benieuwd wat je naast Speelpark Oud Valkeveen nog meer in of rondom Naarden (Valkeveen) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Valkeveen.