Oud Valkeveen Naarden

Oud Valkeveen

Bij Oud Valkeveen gelegen aan de Oud Huizerweg 2 in Naarden kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Oud Valkeveen

Oud Huizerweg 2 in Naarden

Betalen met creditcards bij Oud Valkeveen in Naarden

In Naarden aan de Oud Huizerweg 2 bevindt zich Oud Valkeveen. Bij Oud Valkeveen kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Dagje uit scoort Oud Valkeveen een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Oud Valkeveen

Voor de actuele openingstijden van Oud Valkeveen in Naarden raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Oud Valkeveen nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Dagje uit

Stad

Naarden

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

035 694 4223
Oud Valkeveen Naarden
Oud Valkeveen Naarden
Oud Valkeveen Naarden

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Oud Valkeveen?

Oud Valkeveen krijgt een beoordeling van 9/10 gebasseerd op 2601 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een pretpark met potentie voor kinderen onder de 12 jaar, maar voor ons helaas wat teleurstellend. We hebben er het beste van gemaakt en ons evengoed prima vermaakt, maar vonden het het geld niet waard om eerlijk te zijn. Alle maatregelen in Nederland zijn versoepeld, maar hier is bijvoorbeeld de zwierezwaai en alles binnen nog gesloten vanwege corona. De ooievaar was defect, de oldtimers en de konijntjes stonden steeds stil vanwege technische mankementen. Lange wachtrijen voor attracties die het wel nog deden waren het gevolg. Er zou ons inziens geïnvesteerd moeten worden om het park weer op de rit te krijgen. Onze zoon (4 jaar) heeft zich wel vermaakt met de springkussens en in de speeltuinen, maar dat was voor ons eigenlijk niet de hoofdreden om hier heen te gaan. Jammer, maar voor ons geen tweede keer...

Lees verder

3/5

Rekeninghoudend met alleen toegang met reservering; Goed bereikbaar, grote parkeerplaats en toen de aanloop bij de kassa groter werd direct een kassa extra open. Leuke attracties uitgaande van kinderen tot jaar of 12... Alles valt of staat wel met mooi weer want alles is in de buitenlucht! Met mijn kinderen zou ik hier 3 dagen non-stop kunnen spelen. Water en zand is volop aanwezig. Ook een leuk aangelegd strandje! Stormbaan met uitdagende klimhellingen. Tot nu toe maar 1 ding gezien dat mijn dochter van 4 nog niet kon doen. Beetje apart dat toiletten in hoofdgebouw dicht zijn maar tot nu toe nog geen problemen door ervaren. Uit het "restaurant" een lekkere appeltaart en cheese-cake genuttigd! Heerlijk zoet. Als de zon blijft schijnen vandaag gaan de 4 sterren nog naar 5!

Lees verder

4/5

Leuk pretpark voor kleintjes. Het is wel snel druk en gezien het formaat van de attracties meestal niet de moeite om er lang voor in de rij te staan. In sommige attracties mag je dan wel als ouder met je kind mee en andere weer niet? Beetje zonde soms want dan willen die kleintjes niet zonder begeleiding maar dat mag dan niet.. Eten en drinken is niets bijzonders en slechts op een plek verkrijgbaar. Die kinderen vinden 't prachtig maar ik zie het vooral als een hele grote speeltuin die net iets te duur is. (zeker gezien de drukte)

Lees verder

3/5

Een leuk, overzichtelijk park voor kinderen. Het is jammer dat er maar 3 waterfietsen zijn waar volwassenen (met kinderen) in mogen. Dit zorgt voor een rij van wel 45 min. Précorona waren en veel meer bootjes. Daarnaast stond er een meisje bij dat geen overzicht en overwicht had. Er kwam net op tijd een moeder aanrennen, het meisje wilde het kind ZONDER diploma in de waterfiets laten. Zij checkte daarvoor dus niet of kinderen wel een diploma hadden, terwijl dit wel een vereiste is. Gelukkig was de moeder op tijd en vroeg het meisje daarna wél aan de kinderen of zij een diploma hadden. Verder een prima park waar wij graag komen.

Lees verder

3/5

Top park! Het leukst buiten de vakantie, want anders kom je in 4 uur maar in 2 attracties, zo druk. Maar anders dus echt te gek, leuke attracties en een strandje. Mijn dochtertje van bijna 3 is helemaal gelukkig daar en mijn zoontje van bijna 1 vermaakt zich altijd uitstekend in miniland. Personeel ook erg aardig. Verbetering: het eten. Mis een lekkere salade oid, wat gezonder voedsel. Voedsel ipv vulling dus :) tot de volgende keer!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Oud Valkeveen

Goed nieuws! Bij Oud Valkeveen in Naarden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Naarden

Benieuwd wat je naast Oud Valkeveen nog meer in of rondom Naarden kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Naarden.

Pearle Opticiens Huizen Huizen Opticien
ICI PARIS XL Huizen Verzorging

ICI PARIS XL

Achterbaan 19-23

KARWEI bouwmarkt Bussum Bussum Bouwmarkt

KARWEI bouwmarkt Bussum

De Nieuwe Vaart 4-18

Hans Anders Opticien Huizen Huizen Opticien
Blokker Huizen Kerkstraat Huizen Woonwinkel
Expert Huizen Huizen Elektronicawinkel

Expert Huizen

Raadhuisstraat 20

Kruidvat Huizen Drogisterij

Kruidvat

Lindenlaan 16

Bakker Bart Huizen Bakker

Bakker Bart

Oude Raadhuisplein 1