Ozo Hotels Arena Amsterdam map

Ozo Hotels Arena Amsterdam

7.6 · 1626 recensies

Karspeldreef 2, Amsterdam

Ozo Hotels Arena Amsterdam
Ozo Hotels Arena Amsterdam Ozo Hotels Arena Amsterdam
Ozo Hotels Arena Amsterdam Ozo Hotels Arena Amsterdam
Ozo Hotels Arena Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Karspeldreef 2 in het gebied 'Amstel III deel A/B Noord' in Amsterdam ligt Ozo Hotels Arena Amsterdam. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.626 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Ozo Hotels Arena Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amstel III deel A/B Noord hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Ozo Hotels Arena Amsterdam

Overnacht en boek je hotelkamer bij Ozo Hotels Arena Amsterdam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Luca Berkhoff
Google Maps Logo

Bad was vol met stof, 1 handdoek had zwarte vlekken. In de avond is de achterdeur dicht, waardoor je helemaal moet omlopen. Verder veel gezeur gehad met het personeel. Er wordt mij een rookboete gegeven, voor het hebben van spullen in de kamer. Het personeel gaf zelf aan dat er NIET was gerookt. Maar alsnog mij een boete geven en de borg inhouden. Verder die 2 chinezen bij de receptie denken dat ze alles beter weten en hadden een arrogante toon, terwijl ze er niet eens bij waren. De Nederlandse man heeft me wel netjes geholpen. En de indian guy die achter de receptie stond in de nacht, loopt me te bedreigen aan de telefoon. Dus ja mijn advies aan het hotel is, nieuw personeel. Die niet racistisch is, onnodig boetes voorlegt en onterecht borg inhoudt.

Luca Berkhoff 3 maanden geleden
Elle Van Der Burgt
Google Maps Logo

Waarom dit een 4 sterren hotel is??? We moesten douchen met lauw/koud water. Na het maken van een melding kregen we alleen te horen onze excuses. We hadden een verbandtrommel nodig, deze was niet aanwezig!!! We moesten naar hotel Joy om pleisters te gaan halen. Bij het ontbijt konden ze het niet bijhouden met broodjes afbakken en eitjes koken, waardoor we steeds met lege bakken broodjes zaten en hele zachtjes Eitjes. In de rij voor koffie? Ja 10 minuten! Ons zie je er niet meer terug

Elle Van Der Burgt 3 maanden geleden
Cherise F
Google Maps Logo

Het hotel was oke, maar ik snap niet waar de 4 sterren vandaan komen. Het personeel is niet echt heel vriendelijk en de hygiëne laat van zich weten. Verder is de kamer best basic. Op de tv valt er bijna niks te zien, want niet alle zenders zijn beschikbaar. Er lag haar op het bed en op de badkamervloer. Daarnaast leek er ook schimmel te zijn bij de put. De kamer zijn daarnaast ook nogal gehorig. De ligging is wel goed. Persoonlijk zou ik Hotel Levell aanraden, die ligt op ongeveer 400m afstand, is goedkoper, schoon, heeft meer/ betere faciliteiten (ondanks corona) en het personeel lijkt met plezier hun werk uit te voeren. Oohja en je hoeft geen €75 euro borg te betalen en het in en uitchecken verloopt veel sneller.

Cherise F 5 maanden geleden
seyban aygun
Google Maps Logo

Toen ik in het hotel aankwam begon de ellende al. Moest ik gelijk betalen voor een parkeerplaats, terwijl het op de website stond (waar ik had geboekt) gratis was. Gelijk €12,50 betaald. Ik maakte een melding er en werd mij verteld dat ik in het weekend betaald parkeren is, terwijl dat nergens staat vermeld. De dame die het zei had geen zin in haar werk, want ik verstond haar ook amper. Eenmaal in de kamer rook ik een sterke wietlucht. Wietlucht werd steeds erger en erger. Er werd maar niks aangedaan aan die wietlucht. Onze ogen begonnen te branden. We besloten weg te gaan. Toen we uit onze kamer kwamen die wietlucht hing overal en je kon bijna je ogen niet meer open houden. Bij de receptie melding van gemaakt. De desbetreffende dame had geen interesse in om een melding van te maken. Ze zei alleen maar: 'oke is goed. Ik ga wel kijken'. Of ze echt heeft gekeken is de vraag, want ze had totaal geen zin in. Maar wij liepen weg met brandende ogen door de sterke wietlucht in het hotel. Dit was mijn tweede keer in het hotel, maar wel laatste keer nu. Service slecht, klantgericht slecht. Kamer was wel goed.

seyban aygun 5 maanden geleden
Rozan van Heuvelen
Google Maps Logo

Na aanleiding van de persconferentie van 26 november 2021, waarbij alle evenementen werden afgelast heb ik ook mijn boeking geannuleerd bij het OZO hotel. Een aanbetaling was al reeds gedaan. Via de mail informeerde ik wanneer en of ik mijn aanbetaling terug zou krijgen. In eerste instantie was mijn aanbetaling niet te vinden, best gek. Na het sturen van een bewijs heb ik vervolgens niks meer gehoord. Op mailtjes werd niet meer gereageerd. Ik begrijp de situatie omtrent COVID en de vele aanvragen van terugbetalingen en annuleringen maar ik vind het niet netjes dat je niet op de hoogte gehouden wordt. Een mailtje met, we zijn er mee bezig, uw ontvangt zo spoedig mogelijk uw geld, was voldoende geweest. Na tientallen telefoontjes, continu doorverwezen worden naar personeel die er net op dat moment niet is, niet nagekomen afspraken om teruggebeld te worden door de manager, inmiddels eindelijk mijn geld ontvangen. Slechte service!

Rozan van Heuvelen 6 maanden geleden
Schellingerhout
Google Maps Logo

Prettig hotel, op gunstige lokatie, goede kamers, vriendelijke medewerkers, top!!

Schellingerhout 10 maanden geleden
Harry Schouten
Google Maps Logo

Enigste mening.:. Knap aub de parkeerplaatsen op. Onkruid tot een meter hoog langs de hekken. Lijkt wel de achterbuurt.

Harry Schouten 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Ozo Hotels Arena Amsterdam

Goed nieuws! Bij Ozo Hotels Arena Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.