Park de Wezenlanden map

Park de Wezenlanden

8.8 · 1873 recensies

8012 Zwolle, Zwolle

Park de Wezenlanden
Park de Wezenlanden Park de Wezenlanden
Park de Wezenlanden Park de Wezenlanden
Park de Wezenlanden

Over deze locatie

Aan de <span class="postal-code">8012</span> <span class="locality">Zwolle</span> in het gebied 'Haerst' in Zwolle ligt Park de Wezenlanden. Zoek je in de categorie park een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.873 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Park de Wezenlanden accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Zwolle waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haerst hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sven van Bommel
Google Maps Logo

Het is een mooi park met een speelplaats, kinderboerderij, paviljoen, skateparkje en basketbalveld (en kunstwerken) Hier staat ook het provinciehuis, van Overijssel uiteraard. Het is een goed bereikbare plek, er zijn alleen niet genoeg parkeerplaatsen. Er is alleen een fietsenstalling bij de kinderboerderij, die van mij wat centraler mag staan. Er zijn genoeg bankjes, en het is rolstoeltoegankelijk. Overal ligt afval, van festivals, maar ook van wanneer er geen festivals zijn. Oplossing: zet op elke 25 vierkante meter een afvalbak. Er zijn regelmatig festivals die wel leuk zijn, maar alleen als je muntjes koopt (op het bevrijdingsfestival van 2022 kon je uit mijn hoofd 5 muntjes kopen voor 25 euro, friet kostte 1,5 munt) Kortom, het is een mooie plek, maar het is niet heel goed geregeld wat mij betreft, en festivals zijn veel te duur! Aanvulling: Als ik me het goed herinner zijn er openbare toiletten bij de kinderboerderij, maar verder geen toiletten (behalve op festivals natuurlijk)

Sven van Bommel 2 weken geleden
Pedro v.Steenis
Google Maps Logo

Altijd leuk om na festivals de boel na te zoeken met de metaaldetector en kijken of we nog persoonlijke spullen kunnen terug vinden en terug te geven aan recht matige eigenaars. En de achter gelaten muntjes zijn leuk voor de verzameling.

Pedro v.Steenis 1 maand geleden
Mitchell Peels
Google Maps Logo

Mooi groot Park bij het Centrum van Zwolle. Altijd een mooie plek om te wandelen langs de vele paden, velden en het water. De kinderboerderij is ook altijd wel leuk, maar als je geen kinderen hebt niet echt een plek om uren door te brengen. Het park is van alle kanten goed toegankelijk en bied enorm veel ruimte om lekkere buitenactiviteiten te ondernemen. Voor je rust zal ik het minder snel aanraden. Bij het grote veld zijn altijd wel anderen die luid muziek luisteren, grote rumoerige bijeenkomsten organiseren, skaten of je mogelijk kunnen behagen met ballen en frisbees. Als je dat zelf graag doet of daar geen last van hebt, is Wezenlanden Park een perfecte plek. Anders zal je een afgelegen plekje moeten zoeken.

Mitchell Peels 1 maand geleden
A V
Google Maps Logo

Een van de leukste losloopvelden voor honden.met gezellige bankjes en gelegenheid voor te zwemmen voor de honden.ik kom er wekelijks wel een paar keer met onze hond.en daarna lekker spelen in de kinderboederij met mijn zoontje.kortom echt genieten

A V 2 maanden geleden
Wendy
Google Maps Logo

Park met 2 speeltuinen. Een voor wat grotere kinderen en één voor kleinere. Ook een dierenweide. Ook is er een parkpaviljoen waar je wat kunt eten en drinken.

Wendy 2 maanden geleden
Freek Jansen
Google Maps Logo

Het was al weer een tijd geleden dat ik er voor het laatst was. Wat een prachtig park is het geworden! Veel open ruimte en meer dan genoeg speelgelegenheden

Freek Jansen 3 maanden geleden
Paul Welink
Google Maps Logo

Er zijn mooiere bruggetjes met romantische wandelpaden. In de zomer fitnessen er soms dames in bikini, stoor ze niet.

Paul Welink 4 maanden geleden
Ton Gans
Google Maps Logo

Leuk parkje om een rondje te wandelen tussen de middag en even de dierenweide te bezoeken :)

Ton Gans 5 maanden geleden
Jonah Zandbergen
Google Maps Logo

Heerlijke plaats om te zitten! Altijd gezellige drukte

Jonah Zandbergen 9 maanden geleden
Mike Van Der Zee
Google Maps Logo

Groot "park", genoeg ruimte om dingen te doen. Zoals de kermis die er was.

Mike Van Der Zee 10 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. Zwolle staat bekend om zijn rijke historie en opgewekte binnenstad. Zo vind je in Zwolle genoeg restaurantjes waar je lekker kan lunchen en/of dineren, winkels om dat ene kledingstuk te scoren en vele monumenten en musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zwolle. Meer van dit lees je in onze Zwolle City Guide.