Parkeergarage Houthavens map

Parkeergarage Houthavens

5.8 · 11 recensies

Westelijk Havengebied, Amsterdam

Parkeergarage Houthavens
Parkeergarage Houthavens

Over P1

Parkeer je auto veilig, droog en goedkoop bij Parkeergarage Houthavens. Zo kan je met een gerust hart je auto parkeren en genieten van je dag.

Aan de Westelijk Havengebied in het gebied 'Bedrijvengebied Cruquiusweg' in Amsterdam ligt Parkeergarage Houthavens. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 11 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Parkeergarage Houthavens accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bedrijvengebied Cruquiusweg hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Felix Faller
Google Maps Logo

Ongelooflijk slechte service voor technische problemen met de exit-elektronica. Ondanks meerdere Verandering van het kaartje door de zeer !!!! Behulpzaam hotelpersoneel moest meer dan 30 minuten wachten op de uitgang. Het controlecentrum kon de uitgang niet toestaan, hoewel de hotelmedewerkers aanwezig waren in direct contact stonden met de telefoniste.

Felix Faller 1 jaar geleden
L vA
Google Maps Logo

Er was n storing, je komt r dus niet uit. Betaalautomaat werkt niet, intercom werk niet, tenminste, niemand neemt op en verder nergens een telefoonnummer te vinden... Echt waardeloos...

L vA 2 jaar geleden
Joy&Enjoy
Google Maps Logo

super duur!

Joy&Enjoy 3 jaar geleden
Shauna
Google Maps Logo

Shauna 3 jaar geleden
Tim Garthoff
Google Maps Logo

Zeer dure parkeergarage speciaal voor de locatie. Service was slecht toen het ticket voor uitstappen ongeldig was, het was moeilijk om contact op te nemen met de servicedesk om eindelijk de garage uit te komen.

Tim Garthoff 4 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij P1

Goed nieuws! Bij Parkeergarage Houthavens in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
P1

Alle P1 parkeergarages

Parkeer je auto veilig, droog en goedkoop bij P1. Zo kan je met een gerust hart je auto parkeren en genieten van je dag.

Benieuwd naar andere P1 parkeergarages in Nederland? P1 heeft in totaal 53 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Bedrijvengebied Cruquiusweg) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van P1 lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle P1 parkeergarages
Floridagarage
P9 Krakelinggarage
Parkeergarage Brink
P+R Hoofddorp
Parkeergarage Stappegoor
Parkeerterrein Braak-Zuid
P9 Krakelinggarage
P11 Leerlinggarage
P+R Meerhoven
Parkeergarage Centrum | Ringers
Parkeergarage Garenmarkt
Parkeergarage Keijzershof
P3 Regisseurgarage
Schippergarage
Parkeergarage 013 Tivoli
Parkeergarage Schouwburg
Parkeergarage Croeselaan
Parkeerterrein Ebbehof
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.