Parkeergarage IJburgplein map

Parkeergarage IJburgplein

8.2 · 39 recensies

Daguerrestraat 51, Amsterdam

Parkeergarage IJburgplein
Parkeergarage IJburgplein
Parkeergarage IJburgplein

Over Interparking

Aan de Daguerrestraat 51 in het gebied 'Haveneiland Noordwest' in Amsterdam ligt Parkeergarage IJburgplein. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 39 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Parkeergarage IJburgplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haveneiland Noordwest hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

lenoor 9
Google Maps Logo

50 cent per half uur

lenoor 9 6 maanden geleden
Martijn Verdonk
Google Maps Logo

Twee dagen en nachten geparkeerd. Ging prima. Stuk voordeliger dan aan de straat of bij hotel in IJburg. Jammer dat er maar twee laders voor elektrische auto's beschikbaar zijn.

Martijn Verdonk 10 maanden geleden
Adil Ocal
Google Maps Logo

Zeer betaalbaar parkeren in vergelijking met straatparkeren. In garage ben je € 5 kwijt voor drie uurtjes. Op straat ben je dat al bijna kwijt voor een uur

Adil Ocal 1 jaar geleden
Thomas Toussaint
Google Maps Logo

De garage wordt iedere dag schoongemaakt

Thomas Toussaint 1 jaar geleden
Joanne w
Google Maps Logo

Genoeg ruimte. Goed om te parkeren en dichtbij de tram voor het centrum of verder naar IJburg. Winkels zijn dichtbij en het is maar 7,50 voor de gehele dag!

Joanne w 2 jaar geleden
Jaap Lous
Google Maps Logo

Keurig kaartje betaald, slagboom gaat niet open. Hemel en aarde moeten bewegen om de "beheerder" de slagboom te laten openen. Die ging er vanuit dat het systeem werkte en ik gek was. Vreselijk.

Jaap Lous 6 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Interparking

Goed nieuws! Bij Parkeergarage IJburgplein in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Haveneiland Noordwest) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking IJ-oever Centrum
Interparking Maankwartier Centrum
Parkeergarage Zuyderland
Interparking ZGT Hengelo
Parkeergarage Alexandrium Zuid
Bigshops Parkboulevard
Parkeergarage IJburgplein
Interparking IJ-oever Centrum
parkeergarage Kruitmolen
P1 - Rijnstate
Parkeergarage Zuyderland
Interparking ZGT Hengelo
Stadshart Zoetermeer P8
Parkeergarage Damsterdiep
Parkeergarage Station Europapark
Interparking Helicon
Bigshops Parkboulevard
Interparking Markthal
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.