Parkeergarage MegaStores map

Parkeergarage MegaStores

7.2 · 45 recensies

Van der Kunstraat 127, Den Haag

Parkeergarage MegaStores
Parkeergarage MegaStores Parkeergarage MegaStores
Parkeergarage MegaStores Parkeergarage MegaStores
Parkeergarage MegaStores

Over Interparking

Aan de Van der Kunstraat 127 in het gebied 'Laakhaven-West' in Den Haag ligt Parkeergarage MegaStores. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 45 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Parkeergarage MegaStores accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 256 locaties in Den Haag waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Laakhaven-West hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

carry wortel
Google Maps Logo

Goed geholpen bij swissence

carry wortel 11 maanden geleden
Zackie Travel
Google Maps Logo

Voor het eerst mijn auto hier geparkeerd en het was geen fijne ervaring. Parkeerde hier mijn auto op 31-12-2020 in de namiddag en haalde hem 01-01-2021 rond 22.30. De hek bij de uitrit was gesloten, waardoor ik niet de parkeergarage in kon. Na 4 verschillende medewerkers te hebben gesproken van de meldkamer (vriendelijk en behulpzaam, dat wel) was ik erin geslaagd om na zo'n 50 stressvolle minuten met mijn auto de parkeergarage te verlaten. Omdat de betaalautomaat niet werkte hoefde ik geen parkeerkosten te betalen. De 2e medewerkster van de meldkamer vertelde me dat ik mijn auto niet kon meenemen vannacht, maar morgen terug moest de volgende dag wanneer het hek weer open. Ik had dus pech gehad volgens haar. Gelukkig doe ik aan yoga en lukte het me om tot 10 te tellen en niet te reageren zo'n 'bijzondere opmerking'.

Zackie Travel 1 jaar geleden
Edward van Hazendonk
Google Maps Logo

Prima parkeren tegen max €8 per dag!

Edward van Hazendonk 1 jaar geleden
Twan Goossens
Google Maps Logo

Parkeren buiten openingstijden van het winkelcentrum is geen aanrader: als voetganger is er geen aangegeven route en alle deuren/trappenhuizen zijn dicht. Je kunt via de autohelling lopen, maar dat is ook een plek voor zwervers.

Twan Goossens 1 jaar geleden
Perdiep S
Google Maps Logo

Ze moeten het eerste uur ook gratis maken! Dit doen ze al bij andere parkings!

Perdiep S 1 jaar geleden
Joshua Roozendaal
Google Maps Logo

Je kan 24/7 uitrijden, maar probeer na 22.00 nog maar eens binnen te komen. Uiteindelijk maar door de auto ingang naar boven gelopen.

Joshua Roozendaal 2 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Den Haag (Laakhaven-West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Parkeergarage IJburgplein
Parkeergarage Damsterdiep
parkeergarage Kruitmolen
Interparking World Port Center
Parkeergarage ABC
Interparking Hoog Catharijne P2
Parkeergarage IJburgplein
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Interparking Oppidium
Parkeergarage Alexandrium Noord
Parkeergarage ABC
Interparking Hoog Catharijne P2
Interparking IJDock
Interparking Centrum
Interparking Museumkwartier
Bigshops Parkboulevard
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
Parkeergarage Springweg
City Guide

Wat te doen in Den Haag

Den Haag, ook wel The Hague en 's-Gravenhage genoemd. Hét centrum van de Nederlandse politiek. Den Haag is een gezellige en sfeervolle stad. Er is hier veel cultuur te ontdekken.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Den Haag. Meer van dit lees je in onze Den Haag City Guide.