Parkeergarage Alexandrium Noord map

Parkeergarage Alexandrium Noord

6.4 ยท 15 recensies

Schorpioenstraat 250, Rotterdam

Parkeergarage Alexandrium Noord
Parkeergarage Alexandrium Noord Parkeergarage Alexandrium Noord
Parkeergarage Alexandrium Noord Parkeergarage Alexandrium Noord
Parkeergarage Alexandrium Noord

Over Interparking

Aan de Schorpioenstraat 250 in het gebied 'Oosterflank' in Rotterdam ligt Parkeergarage Alexandrium Noord. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 15 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Parkeergarage Alexandrium Noord accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 320 locaties in Rotterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oosterflank hebben we nog 29 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Patrick Blokland
Google Maps Logo

Parkeergarage Noord is gelegen onder het Alexandrium Shopping Center. De uit- en ingang zit een verborgen aan de zijkant. De parkeergarage is netjes en voorzien van duidelijke voetpaden zodat iedereen weet waar je wat kan verwachten. De tarieven voor het parkeren vallen mee, maar dit geldt voor alle parkeerterreinen bij Alexandrium. Wat wel een nadeel is dat de bewegwijzering in de garage niet aanwezig is, de uitgang zoeken is niet een gemakkelijk taak of gewoon tegen de richting in rijden. Ook zijn er weinig tot geen vuilnisbakken aanwezig en zijn ze er dan zitten ze propvol.

Patrick Blokland 8 maanden geleden
Game Guild
Google Maps Logo

Parkeer er altijd, veel ruimte en kost niet veel.

Game Guild 1 jaar geleden
CallMeTycho
Google Maps Logo

Veel auto's

CallMeTycho 1 jaar geleden
Janine Kallenbach
Google Maps Logo

Prima en betaalbare parkeergarage. Goed systeem. Doorstroming in de parkeergarage is prima; dat het buiten soms zo druk is dat niemand er in of uit kan, ligt niet aan de garage.

Janine Kallenbach 2 jaar geleden
Silvano Allemekinders
Google Maps Logo

Ik sta al 30 minuten vast niemand kan naar buiten

Silvano Allemekinders 2 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Interparking

Goed nieuws! Bij Parkeergarage Alexandrium Noord in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Rotterdam (Oosterflank) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking Bios
Tergooi Ziekenhuis - locatie Hilversum
Parkeergarage Alexandrium Noord
Parkeergarage Alexandrium Zuid
Interparking WTC-Beursplein
Parkeergarage ABC
Parkeergarage Oranjekwartier
Stadshart Zoetermeer P8
Interparking WTC The Hague
Interparking Hoog Catharijne P2
Interparking Hoog Catharijne P6
Duitslandlaan P9
Interparking Maankwartier Centrum
Tergooi Ziekenhuis - locatie Hilversum
Interparking Victoriberg
Interparking - Arrivals Parking
Interparking Kruiskade
Interparking Hoog Catharijne P5
City Guide

Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam, een stad vol geschiedenis. Bekend om zijn Euromast, accent, zijn grote haven en Erasmusbrug. Rotterdam moet je zeker bezoeken om zijn moderne gebouwen en zijn havenstad.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Rotterdam. Meer van dit lees je in onze Rotterdam City Guide.