Parkeergarage Oranjekwartier map

Parkeergarage Oranjekwartier

3.2 ยท 40 recensies

Kon. Wilhelminaplein 30, Amsterdam

Parkeergarage Oranjekwartier
Parkeergarage Oranjekwartier Parkeergarage Oranjekwartier
Parkeergarage Oranjekwartier Parkeergarage Oranjekwartier
Parkeergarage Oranjekwartier

Over Interparking

Aan de Kon. Wilhelminaplein 30 in het gebied 'Koningin Wilhelminaplein' in Amsterdam ligt Parkeergarage Oranjekwartier. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 40 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 3.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Parkeergarage Oranjekwartier accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Koningin Wilhelminaplein hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Steven Le Poole
Google Maps Logo

Mooie en veilige garage. Kom er graag terug.

Steven Le Poole 2 maanden geleden
Christa Kroon
Google Maps Logo

GESTOLEN: Afgelopen weekend is mijn voorwiel van mijn scooter gestolen. Aan de andere berichten te zien ben ik niet de eerste.. Ik vraag mij echt af wanneer Interparking deze garage nou eindelijk een keer VEILIG gaat maken! Hoeveel incidenten moeten er nog gebeuren voordat jullie eindelijk eens wat doen aan deze ellende????

Christa Kroon 2 jaar geleden
Tony Nobo
Google Maps Logo

Wat moet je zeggen van deze parkeergarage? Nou, dat ze maar 1 betaalautomaat hebben, verstopt in een duister hoekje zonder enige richtingwijzer. Je staat bij de slagboom en je moet achteruit want daar kun je ook niet betalen. 10 minuten later vind je die betaalautomaat. 1 ster is al teveel, arrogante Amsterdammers zijn daar aan gewend natuurlijk....

Tony Nobo 2 jaar geleden
Luuk van Hoogstraaten
Google Maps Logo

In de 6 jaar dat we hier wonen is onze autoraam ingeslagen, worden wielen onder auto's uit gestolen, motoren en fietsen gejat en heeft als klap op de vuurpijl op klaarlichte dag in het weekend een schietpartij (met moord als gevolg) plaatsgevonden. Het is bizarre is dat niemand er wat aan doet. Iedereen klaagt, maar niemand voelt verantwoording. Nog zo onveilig als met de opening. Echt bizar.

Luuk van Hoogstraaten 4 jaar geleden
Marc Jacobs
Google Maps Logo

Onveilig en onprettig. Parkeer hier niet. Er wordt vaak in auto's ingebroken, motoren gestolen, en inbrekers gebruiken de garage ook om de appartementen er boven in te komen.

Marc Jacobs 4 jaar geleden
Vera Glas
Google Maps Logo

Geweldige ervaring

Vera Glas 5 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Interparking

Goed nieuws! Bij Parkeergarage Oranjekwartier in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Koningin Wilhelminaplein) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Parkeergarage Station Europapark
Interparking Victoriberg
Parkeergarage MegaStores
Parkeergarage Springweg
Duitslandlaan P9
Parkeergarage Oranjekwartier
Interparking Oppidium
Interparking Kruiskade
Interparking World Port Center
Hoog Catharijne P3 (Interparking)
Interparking Stadshart
Parkeergarage Oranjekwartier
Interparking Circus
parkeergarage Kruitmolen
Parkeergarage MegaStores
Interparking WTC The Hague
Bigshops Parkboulevard
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.