Parkeergarage Springweg map

Parkeergarage Springweg

6.6 · 559 recensies

Strosteeg 83, Utrecht

Parkeergarage Springweg
Parkeergarage Springweg Parkeergarage Springweg
Parkeergarage Springweg Parkeergarage Springweg
Parkeergarage Springweg

Over Interparking

Aan de Strosteeg 83 in het gebied 'Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving' in Utrecht ligt Parkeergarage Springweg. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 559 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Parkeergarage Springweg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 249 locaties in Utrecht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving hebben we nog 30 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Peter Ester
Google Maps Logo

Oude parkeergarage maar wel vaak plek en redelijk dicht bij de winkels. Passeren wat lastig.

Peter Ester 1 maand geleden
Rob Vos
Google Maps Logo

Slechte parkeer garage. Was een Engelsman en er was ingebroken in zijn auto. Er werd totaal niks aangedaan contact via intercom. Hij moest maar de politie bellen

Rob Vos 2 maanden geleden
Charlotte P
Google Maps Logo

Niet parkeren! Raam ingetikt, Na een dagje Utrecht terug bij de auto komen we er achter dat het raam is ingetikt. Tassen weg! Parkeerbeheer was totaal niet behulpzaam. Er was niemand dus het contact moest via de telefoon. Omdat we langer in de garage waren na het betalen moesten we ook nog extra gaan betalen! Wederom gebeld naar parkeerbeheer en die konden ons er niet door laten Ook geen camera’s gezien waar iets op te zien kan zijn. En de entree voor voetgangers blijkt gewoon open te zijn. Zonder parkeerkaart kon je dus ook naar binnen. Totaal dus 40,- voor het parkeren wat dus totaal niet veilig was.

Charlotte P 3 maanden geleden
Pris Ki
Google Maps Logo

Prijs van de garage belachelijk hoog! Je verwacht dan wel dat je de lift kan gebruiken maar nee die is defect. 2 richting rijden is niet handig, als je al een iets bredere auto hebt. Parkeerplaatsen heel smal. Als invalide dus niet te doen. Je staat ver boven , en moet verplicht met de trap of via de auto baan naar beneden. Garage ziet er vies uit! * let op je hebt 2 verschillende trappen. Komen bijde uit op een andere letter. Het is een handige locatie maar zeker de prijs niet waard, maar dat is onze mening natuurlijk.

Pris Ki 3 maanden geleden
martinjan dijkstra
Google Maps Logo

Lift bleek defect. In de garage is 2 richtingen verkeer maar het is er zo krap dat je elkaar, zeker in bochten, nauwelijks kan passeren. De ingang is ook erg smal. Ik heb er zelf geen problemen mee maar ik kan me voorstellen dat er anderen zijn die dat wel hebben. Zoals elke parkeergarage schrik je jezelf bij het afrekenen een ongeluk. Ik kom hier toch heel regelmatig omdat t vaak t dichtst bij de winkels is die ik bezoek. Ook nog nooit meegemaakt dat t helemaal vol zit. Vermoedelijk omdat deze parking slecht is aangegeven en bij buitenstaanders daarom onbekend is.

martinjan dijkstra 7 maanden geleden
Luuk van Baren
Google Maps Logo

Zeer slechte parkeergarage, binnen een maand is onze auto 2 keer opengebroken en leeggestolen. De bewaking schittert door afwezigheid terwijl je een fortuin betaalt aan parkeergeld. De reactie is voorspelbaar; wat vervelend....

Luuk van Baren 7 maanden geleden
Ruth
Google Maps Logo

Mijn zoon zat vast in de lift en hoewel de hulp (op afstand) snel was, deed de beheerder alsof het kwam doordat wij te vlug de deur wilden openen. Dat de deur -op meerdere verdiepingen- helemaal niet meer open ging en wij daarom de storingsdienst moesten bellen, was blijkbaar niet relevant.

Ruth 9 maanden geleden
Jaap Overvoorde
Google Maps Logo

Krap parkeren en als tip: rij zoveel mogelijk door naar bovenste platformen (D en hoger), daar is altijd volop plek. Helaas is inrijden en uitrijden via creditcard niet mogelijk. Prima parking voor de directe binnenstad. In het weekend lange wachtrijen voor stoplicht bij Catharijne Singel, maar je rijdt aangenaam door terrassen, dus genoeg te zien en te beleven

Jaap Overvoorde 10 maanden geleden
Provence Janssens
Google Maps Logo

Een ruit ingeslagen! Niet leuk om na een leuke dag zo terug bij je auto te komen!

Provence Janssens 11 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Interparking

Goed nieuws! Bij Parkeergarage Springweg in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Utrecht (Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Parkeergarage Oranjekwartier
Spoorhaag
Interparking Helicon
Interparking Kruiskade
Interparking Lijnbaan
Interparking World Port Center
Stadshart Zoetermeer P8
Parkeergarage Forum
parkeergarage Kruitmolen
Spoorhaag
Interparking Boulevard
Interparking - Arrivals Parking
Parkeergarage IJburgplein
Interparking Stadhuis
Interparking Helicon
Interparking Kruiskade
Interparking Hoog Catharijne P6
Interparking Stadshart
City Guide

Wat te doen in Utrecht

Het mooie Utrecht, met haar grachtjes en zweer volle straatjes.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Utrecht. Meer van dit lees je in onze Utrecht City Guide.