Parkheuvel Rotterdam

Parkheuvel

Bij Parkheuvel gelegen aan de Heuvellaan 21 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Parkheuvel is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Parkheuvel

Heuvellaan 21 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Parkheuvel in Rotterdam

In Rotterdam aan de Heuvellaan 21 bevindt zich Parkheuvel. Bij Parkheuvel kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Parkheuvel een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Parkheuvel

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Parkheuvel. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 436 0766
Routebeschrijving
Parkheuvel Rotterdam
Parkheuvel Rotterdam
Parkheuvel Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Parkheuvel?

Parkheuvel wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 378 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Tijdens de restaurantweek hier gegeten. We hebben er erg van genoten, echter, volgens ons geen twee sterren (Michelin). Vervolgens achteraf een hele discussie gehad (Parkheuvel onwaardig) over de rekening. Er klopte twee kleine dingetjes niet. Uiteraard geen probleem maar dan verwacht ik hier niet voor te betalen. Contact gehad met Parkheuvel waarbij werd getwijfeld aan mijn leesvaardigheden (!). Vervolgens aangegeven dat ze het te veel betaalde bedrag zouden terugboeken. Na 2 weken geen reactie nogmaals contact gehad. Daar werd nogmaals getwijfeld aan mijn leesvaardigheden (er stond heel duidelijk een verschil in de rekening tussen ons terwijl wij exact hetzelfde hadden gegeten). Geld is overgemaakt, maar voor mij nooit meer Parkheuvel. Met name vanwege de erg denigrerende communicatie.

Lees verder

2/5

Afgelopen weekend ruim 5 uur lang mogen genieten van een culinaire trip bij restaurant Parkheuvel. We hebben gekozen voor het 8 gangen menu met begeleidende wijnen. Een absolute top keuze met enkele signature dishes van de bekroonde chef. Alles is tot in de details geregeld en de gastheer heeft ons een plezierige avond bezorgd. Vanaf het moment dat je binnen komt tot dat je uren later de trap weer naar buiten loopt.. Alles gaat vlekkeloos en met oog voor de gast.

Lees verder

5/5

SUPER LEKKER GEGETEN. ER STOND EEN MOOIE DAME DIE HEERLIJK ETEN KWAM SERVEREN. MIJN VROUW WAS NIET ZO BLIJ MAAR IK HAD EEN HEERLIJKE AVOND

Lees verder

2/5

Wij zijn hier gaan dineren ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vrouw zoals wij dat ook verleden jaar hebben gedaan. Wij hebben gekozen voor een 5 gangen diner. De gangen waren een stuk kleiner en simpeler dan verleden jaar. Ook moesten we dit jaar voor het water betalen. Elk een glas voor de prijs van 5,50 euro. De prijzen gaan een aantal keren over de kop. Een glas cava van Pere Ventura b.v. kost 10 euro. Een Gillardeau oester 12,50 deze kost 3,50 in de winkel. De bediening is vriendelijk en heel correct. Wij weten nog niet of wij volgend jaar daar ook haar verjaardag vieren.

Lees verder

3/5

Elke keer weer enorm genieten bij jullie! Heerlijke gerechten, de ene nog bijzonderder dan de andere en de signatures blijven zo geweldig. Ook aan het personeel een dik compliment, erg fijne sfeer en daarnaast binnen of buiten, het blijft fantastisch, dankjewel!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Parkheuvel

Goed nieuws! Bij Parkheuvel in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13