Pathé Arena Amsterdam

Pathé Arena

Bij Pathé Arena kijk je de nieuwste bioscoopfilms in IMAX, Dolby, 3D en zelfs 4DX. Lekker onderuit gezakt met een bak popcorn kijken naar je film. Fijne voorstelling!

Bij Pathé Arena gelegen aan de Johan Cruijff Boulevard 600 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Pathé Arena

Johan Cruijff Boulevard 600 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Pathé Arena in Amsterdam

In Amsterdam aan de Johan Cruijff Boulevard 600 bevindt zich Pathé Arena. Bij Pathé Arena kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Ontspanning scoort Pathé Arena een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Pathé Arena

Voor de actuele openingstijden van Pathé Arena in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Pathé Arena nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Ontspanning

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

088 515 2050
Pathé Arena Amsterdam
Pathé Arena Amsterdam
Pathé Arena Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Pathé Arena?

Pathé Arena krijgt een beoordeling van 8.8/10 gebasseerd op 8039 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zondag avond om 19:00 naar de film Meskina geweest. Het was heel rumoerig in de zaal. Er waren ongeveer 15 jongeren die steeds heen en weer liepen in de zaal en veel geluid maakten. Uiteindelijk heb ik ervan begrepen dat ze gratis in de zaal waren en dan uiteraard ook niks om de hele film gaven. Na een half uur zijn ze ook spontaan allemaal opgestaan en uit de zaal gelopen. En een opmerking over de popcorn, ik had een bak met zoete popcorn gekocht en die was erg slof! Daar mag gerust wat meer aandacht aan worden besteed. Verder was het wel fijn dar de parkeergarage zo dichtbij is.

Lees verder

2/5

Sins de verbouwing is alles weer super netjes em super schoon. Geem ratten/muizen problemen meer zoals vroeger. Wel zijn natuurlijk de snacks belachelijk duur net zoals de ticket prijzen (vooral voor speciale weergave zoals Dolby en Imax) maar no arguing dat je een bios ervaring gewoon nergens anders kunt nadoen. Erg vriendelijl personeel ook.

Lees verder

4/5

Spannende film ,samen met kleinzoon. Alleen toen wij naar buiten kwamen hoorde we PeterR devies was neer geschoten. Dus avond eindigde verdrietig

Lees verder

3/5

Fijne bioscoop met mooie zalen. De parkeergarage (p6) onder de bios maakt een bezoek gemakkelijk. Ik merk wel vaak dat de popcorn die al uitgeschept staat, taai is. Ik vraag dan om een verse bak, wat geen probleem is.

Lees verder

4/5

Mooie bioscoop met vriendelijke personeel en een heel ruim aanbod aan eten en drinken. De Imax zaal is ook heel goed met heel mooi beeld en geweldig geluid.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pathé Arena

Goed nieuws! Bij Pathé Arena in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Pathé Arena nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Pathé locaties in Nederland

Benieuwd naar andere Pathé locaties in Nederland? Pathé heeft in totaal 28 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Pathé Arena toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle locaties van Pathé te vinden.

Bekijk alle Pathé locaties
Pathé Arnhem Arnhem Ontspanning
Pathé Zwolle Zwolle Ontspanning
Pathé City Amsterdam Ontspanning
Pathé De Munt Amsterdam Ontspanning