Pathé De Munt Amsterdam

Pathé De Munt

Bij Pathé De Munt gelegen aan de Vijzelstraat 15 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pathé De Munt is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Pathé De Munt

Vijzelstraat 15 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Pathé De Munt in Amsterdam

In Amsterdam aan de Vijzelstraat 15 bevindt zich Pathé De Munt. Bij Pathé De Munt kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Ontspanning, scoort Pathé De Munt een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pathé Logo

Categorie

Ontspanning

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 515 2000
Routebeschrijving
Pathé De Munt Amsterdam
Pathé De Munt Amsterdam
Pathé De Munt Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Pathé De Munt?

Pathé De Munt wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 5286 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Pathé De Munt is een heel erg grote bioscoop in Amsterdam. Er bevinden zich veel zalen in deze bios maar het heeft wel wat problemen, maar ik begin maar met de goede punten. De bioscoop ligt heel centraal waardoor het makkelijk te bereiken is. Er zijn ook veel faciliteiten in de buurt zoals het al bekende eet etablissement: de McDonnalds. De albert heijn is ook nabij gelegen waardoor je na de film even snel boodschappen kunt doen. Wat ik erg vervelend vind aan de bios is dat het geen pauze in de film had, daar wist ik van tevoren niet van waardoor ik enorme honger had tijden de film. Ook word er niet goed gecontroleerd op leeftijd, zo kan je je kaartje inruilen voor een andere film en dan toch in de zaal sluipen waar je eigenlijk te jong voor bent. Nu maakte dit deze keer voor mij niet echt uit omdat de persoon die te jong was het neefje van een vriend van mij is. Ik heb op de dag waarover ik deze review heb geschreven, naar joker gekeken. Joker was een hele leuke film en het is zeker een aanrader voor iedereen die hem nog niet heeft gezien. Al met al is het eeb best goede bioscoop maar nog wel met enkele fouten die de sfeer kunnen verpesten.

Lees verder

3/5

Prima bioscoop in het centrum van Amsterdam nabij Rembrandtplein. Goed te bereiken met OV en parkeergelegenheid nabij voor 3 uur 10,- las ik tijdens reclame voorafgaande de film (wat ik me bijna niet kan voorstellen, maar het stond er echt😉.) Wij genoten hier de verrassend goede Nederlandse Film " April June en May" in zaal 7. Middelgrote zaal, niet te warm, goede stoelen. Helaas wel wat plakkerige toestandjes hier en daar, bijv. trapleuningen en met geplette popcorn bezaaide stukken vloer, maar ja.. T zal er wel bijhoren allemaal... Na de film nodigt o. a. het Rembrandtplein om de hoek uit voor een drankje en/of hapje...alwaar je in Amsterdam in de oscar-waardige 24/7 durende real life film je eigenlijk geen Pathé bioscoop nodig hebt.... 🎥

Lees verder

4/5

Dit ligt in de binnenstad van Amsterdam. Door de ligging geeft het een gezellige sfeer. Sinds de verbouwing ziet het er van binnen super modern uit en er is een groot aanbod aan snacks. Er is zelfs een vegetarische hotdog aanwezig. Helaas nog niets veganistisch, maar misschien in de toekomst. Doordat het self survice is geworden zijn er geen lange rijen en kan je snel naar de zalen die duidelijk staan aangegeven. Dit is mijn favoriete bioscoop in Amsterdam!

Lees verder

5/5

Bioscoop zit op toplocatie, is ruim en net vernieuwd. Helaas laatst in de Dolby Cinema zaal drie muizen bij m'n voeten de popcorn van de vloer zien eten ! We hoorden een piep en toen zaklamp aangedaan en ze renden alle kanten op. Gemeld bij de crew maar die lachten het een beetje weg. Is blijkbaar normaal.

Lees verder

3/5

Mooie en goede kwaliteit qua beeld en geluid. Al vonden sommige mensen het tog wat te hard! In zaal 1 rij 1 stoel 4/5 is waar wij zagen en we roken een soort kadaver lucht, natuurlijk logist in een stad als Amsterdam waar een hoop ongedierte zijn. Just to let you know

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Pathé De Munt

Goed nieuws! Bij Pathé De Munt in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17