Pathé De Munt map

Pathé De Munt

8.4 · 5859 recensies

Vijzelstraat 15, Amsterdam

Pathé De Munt
Pathé De Munt Pathé De Munt
Pathé De Munt Pathé De Munt
Pathé De Munt

Over Pathé

Bij Pathé De Munt kijk je de nieuwste bioscoopfilms in IMAX, Dolby, 3D en zelfs 4DX. Lekker onderuit gezakt met een bak popcorn kijken naar je film. Fijne voorstelling!

Aan de Vijzelstraat 15 in het gebied 'Reguliersbuurt' in Amsterdam ligt Pathé De Munt. Zoek je in de categorie ontspanning een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 5.859 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pathé De Munt accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Reguliersbuurt hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ivo Van Der Voort
Google Maps Logo

Altijd goede ervaringen bij deze pathé helaas was de zelfscan stuk toen ik er was hierdoor erg lange wachttijden voor het kopen van consumpties. Maar voor de rest een leuke bioscoop en een goeie film gezien.

Ivo Van Der Voort 1 maand geleden
Cora Van Berlo
Google Maps Logo

Leuke bioscoop door on- line je kaartjes te bestellen , konden we zo na de scan doorlopen, zag er netjes uit! En voor de kinderen was het fijn dat er verhogingen stonden, zodat ze nog beter de film konden zien , dus toppie 👍

Cora Van Berlo 1 maand geleden
Miki Liu
Google Maps Logo

Goed bereikbaar met openbaar vervoer. De bioscoop heeft 12 zalen en laatst is daarbij ook de DOLBY cinema bijgekomen en de 4DX zaal voor een echte real experience is ook echt een aanrader. Overigens genoeg plekken om dan uiteten te gaan. (Probeer de pastafactory! )Als je de kalverstraat uitloopt vanaf centraal dan ben je er in principe er al. De populaire maar vooral lekkere patatzaak Vleminck is 5 min loopafstand er vandaan.

Miki Liu 2 maanden geleden
Mandy
Google Maps Logo

Fijne bios, mooi gerenoveerd. Ook top dat de bakken popcorn nu achter deurtjes zitten, lekker hygiënisch 🍿

Mandy 3 maanden geleden
Marina Floreskul
Google Maps Logo

Heel mooi geworden na de verbouwing

Marina Floreskul 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pathé

Goed nieuws! Bij Pathé De Munt in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #e6a800 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e6a800 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e6a800 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #b88700 !important; }
Pathé

Alle Pathé locaties

Bij Pathé kijk je de nieuwste bioscoopfilms in IMAX, Dolby, 3D en zelfs 4DX. Lekker onderuit gezakt met een bak popcorn kijken naar je film. Fijne voorstelling!

Benieuwd naar andere Pathé locaties in Nederland? Pathé heeft in totaal 28 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Reguliersbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pathé lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pathé locaties
Pathé Ede
Pathé Utrecht Leidsche Rijn
Pathé Haarlem
Pathé Eindhoven
Pathé Spuimarkt
Pearle Opticiens Eindhoven - Woensel
Pathé Arnhem
Pathé Arena
Pathé Eindhoven
Pathé Scheveningen
Pathé Schouwburgplein
Pathe Tuschinski Theater
Pathé Zwolle
Pathé City
Pathé Amersfoort
Pathé Rembrandt Utrecht
Pathé Zaandam
Pathé Maastricht
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.