Pathé Scheveningen Den Haag

Pathé Scheveningen

Bij Pathé Scheveningen gelegen aan de Kurhausweg 2A in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pathé Scheveningen is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

Pathé Scheveningen

Kurhausweg 2A in Den Haag

Betalen met creditcards bij Pathé Scheveningen in Den Haag

In Den Haag aan de Kurhausweg 2A bevindt zich Pathé Scheveningen. Bij Pathé Scheveningen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Ontspanning, scoort Pathé Scheveningen een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pathé Logo

Categorie

Ontspanning

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 515 2050
Routebeschrijving
Pathé Scheveningen Den Haag
Pathé Scheveningen Den Haag
Pathé Scheveningen Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Pathé Scheveningen?

Pathé Scheveningen wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 3385 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De prijs van een kaartje begrijp ik nog wel, maar de kosten van de drankjes en snacks zijn echt disproportioneel. Niet zo vreemd dat je zelfs als goed verdiener er naar neigt om je eigen snacks mee te nemen, ook al krijg je dan een beetje het gevoel om kinderlijk ondeugend bezig te zijn..... Denk zelf dat ze door de enorme korting op de parkeerkaarten nog publiek blijven trekken die met eigen vervoer komen, want bijna € 15 euro aan parkeerkosten kwijt zijn voor een hapje bij een fastfood restaurant met daarna een filmpje, is toch wel echt te gek voor woorden. Maar hier naar de bioscoop gaan, zal binnenkort voor de meeste bezoekers toch wel afgelopen zijn met de opening van de bioscoopcomplexen in Leidsenhage en Ypenburg.

Lees verder

4/5

De nieuwe Dolby Cinema zaal is geweldig, uitmuntend beeld en geluid (ultiem diep zwart, levendige kleuren en 65.3 geluid om je helemaal in de film mee te sleuren). Online kaartverkoop is eenvoudig en snel, maar op papier afdrukken is wel ouderwets. Raad aan om vanaf het schermpje van de mobiele telefoon te kunnen scannen! Maar na een flinke ticketprijs wordt je geconfronteerd met belachelijke prijzen voor een beugeltje Grolsch van €4,-, idiote prijzen voor gepofte mais of andere snacks. Dat haalt twee sterren van de score af. Meeste mensen om mij heen hebben helemaal niets gekocht of een klein snackje gehaald.

Lees verder

3/5

Ik geef 2 sterren voor zaal 2. We zouden bijna op de verkeerde plekken zitten, maar gelukkig hadden we de kaarten weer gecontroleerd. Want de stoelen waar we op wouden zitten kon je al zien dat de vorige voorstelling onze jonges was. Als ik met een blauwe lamp zou zijnen zou ik hebben overgegeven maar zonder blauwe lamp waren die viervoudige klaar kom vlekken al te zien. Uit eindelijk zijn we naar onze juiste plekken gelopen en wat denk je nog meer witte plekken. Het leek wel op de set van de frozen zo veel wit pfff. Graag jullie stoelen stomen indien mogelijk.

Lees verder

2/5

Omdat door corona onze voorstelling niet doorging zijn we maar naar Pathé gegaan. Was heeeeeel erg leeg (denk door corona). Vonden we best wel chill, personeel was super aardig en de geluids- en beeldkwaliteit waren best wel goed. (We zijn verwend door de Kinepolis, maar ondanks dat viel het zeker niet tegen!)

Lees verder

4/5

Blijft toch de bioscoop van Den Haag. Prima te bereiken met ov en kunt altijd parkeren in de parkeergarage van Holland Casino. In de zomer(juli,augustus) raad ik iedereen wel aan om de ov te gebruiken want dan zit alles vol. Zelfs op straten buiten kun je niet meer parkeren.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pathé Scheveningen

Goed nieuws! Bij Pathé Scheveningen in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258