Pathé Schouwburgplein Rotterdam

Pathé Schouwburgplein

Bij Pathé Schouwburgplein gelegen aan de Schouwburgplein 101 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pathé Schouwburgplein is één van de 128 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Pathé Schouwburgplein

Schouwburgplein 101 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Pathé Schouwburgplein in Rotterdam

In Rotterdam aan de Schouwburgplein 101 bevindt zich Pathé Schouwburgplein. Bij Pathé Schouwburgplein kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Ontspanning, scoort Pathé Schouwburgplein een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pathé Logo

Categorie

Ontspanning

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 515 2050
Routebeschrijving
Pathé Schouwburgplein Rotterdam
Pathé Schouwburgplein Rotterdam
Pathé Schouwburgplein Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Pathé Schouwburgplein?

Pathé Schouwburgplein wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 5718 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Fijne bioscoop midden in het centrum van Rotterdam. Je kunt het prima lopen vanaf Rotterdam CS, je bent er met 5-10 minuten. Ook kun je hier parkeren, maar dat hebben wij zelf nog niet eerder gedaan. Het is een grote bioscoop die een tijdje geleden ook deels verbouwd is. Je hebt er een gigantische IMAX zaal met erg goed beeld en geluid. Meestal gaan wij naar Pathe de Kuip, maar als we een film echt in hele goede kwaliteit willen zien, gaan we naar Schouwburgplein. De popcorn is er lekker, de wc's zijn netjes en de stoelen zitten fijn. Aanrader, ook om erna even in de stad, bijvoorbeeld bij De Beren aan de overkant, te gaan eten.

Lees verder

5/5

Schoon, netjes en aardig personeel. Heerlijke stoelen met genoeg beenruimte. Mooi beeld en het geluid werd na de reclame zachter gezet op een fijn volume. Ook een compliment over al de lekkernij die je kunt kopen! Wel mag er een doekje over de snoepbakjes....

Lees verder

4/5

Fijne bioscoop, jammer dat tijdens de film er altijd mensen zij die het bloed onder nagels vandaan kunnen halen, maar dat ligt natuurlijk niet aan de bioscoop zelf. Soms vind ik het geluid wel erg hard staan, daarom 4 sterren.

Lees verder

4/5

Hele mooie zaal,vind het alleen wat donker als de film nog niet draait of afgelopen is, je moet je met de zaklamp van te mobile telefoon bij schijnen ( wat een hoop mensen deden ) om te zien waar je loopt,verder vind ik het er heel goed uitzien daar

Lees verder

4/5

We zagen al 3 muizen door de zaal lopen, voordat de film was begonnen. Niet heel hygiënisch dus... Verder wel een mooie pathé.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Pathé Schouwburgplein

Goed nieuws! Bij Pathé Schouwburgplein in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 128 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41