Pathé Spuimarkt Den Haag

Pathé Spuimarkt

Bij Pathé Spuimarkt gelegen aan de Spui 65 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pathé Spuimarkt is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

Pathé Spuimarkt

Spui 65 in Den Haag

Betalen met creditcards bij Pathé Spuimarkt in Den Haag

In Den Haag aan de Spui 65 bevindt zich Pathé Spuimarkt. Bij Pathé Spuimarkt kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Ontspanning, scoort Pathé Spuimarkt een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pathé Logo

Categorie

Ontspanning

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 515 2050
Routebeschrijving
Pathé Spuimarkt Den Haag
Pathé Spuimarkt Den Haag
Pathé Spuimarkt Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over Pathé Spuimarkt?

Pathé Spuimarkt wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 6645 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Leuke bioscoop, groot mooi, breed asortiment aan eten, drinken, etc... genoeg filmkeuze... altijd netjes opgeruimd, en niks mis mee, alleen de prijzen van het eten daar zijn best wel hoog...

Lees verder

4/5

Ja corona tijd lastig stress, ik dacht ik wil even ontspannen even relaxen een uurtje of twee genieten van een film met een drankje en misschien wel een hapje als ik daar zin in heb. Dus ik naar Pathe wat blijkt ook dicht! Dat is toch niet normaal meer! Ik krijg er huilbuien van.

Lees verder

3/5

Pathe Spui, Ma 2-3-2020 c.a. 17:30 uur. Dit bericht schrijf ik uit naam van mijn man. Afgelopen maandagavond werd mijn man onwel in de bioscoop. De ambulance moest er aan te pas komen. Tot die tijd werden wij vriendelijk en professioneel bijgestaan door medewrkers van Pathé Spui. Gelukkig is alles weer goed gekomen. Hierbij een groot compliment voor de professionele en adequate hulp van de Pathé medewerkers ! Nogmaals onzedank voor jullie hulp. Tineke en Richard Pathé fans!

Lees verder

5/5

Prima Pathé bioscoop. Neem wel ruim de tijd (20-30 minuten) voor kaartcontrole en het aanschaffen van hapjes en drankjes. Screen X is leuk. Van het introductiefimpje kun je even wagenziek zijn (effect zoals Villa Volta uit de efteling) - bij de film die wij hebben gezien was dit verder geen probleem (Birds of Prey). Een film in de ruimte of met veel kantelende en/of draaiende scènes zal je evenwicht meer op de proef stellen.

Lees verder

4/5

Ik kwam gewoon lekker film kijke, en had 3 bier besteld, en toen werd ik ondervraagd alsof ik bij de politie op bezoek was. En dan zeggen dat het systeen vast loopt en dan een beveiliger halen. Als je nog geen eens 3 bier meer mag halen voor een film van 2.10uur dan ben je een hele slechte toko ga niks voor niks naar een volwassen film. KUT ZAAK!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pathé Spuimarkt

Goed nieuws! Bij Pathé Spuimarkt in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258