Pathé Tuschinski map

Pathé Tuschinski

9.2 · 4634 recensies

Reguliersbreestraat 26-34, Amsterdam

Pathé Tuschinski
Pathé Tuschinski Pathé Tuschinski
Pathé Tuschinski Pathé Tuschinski
Pathé Tuschinski

Over Pathé

Bij Pathé Tuschinski kijk je de nieuwste bioscoopfilms in IMAX, Dolby, 3D en zelfs 4DX. Lekker onderuit gezakt met een bak popcorn kijken naar je film. Fijne voorstelling!

Aan de Reguliersbreestraat 26-34 in het gebied 'Reguliersbuurt' in Amsterdam ligt Pathé Tuschinski. Zoek je in de categorie ontspanning een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 4.634 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pathé Tuschinski accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Reguliersbuurt hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Bert van den Berg
Google Maps Logo

Nog steeds een belevenis door het interieur, het gebouw, de sfeer. Zeker geen moderne kille sporthal zoals zoveel bioscopen. Heerlijk om ook 's-ochtends eens een bijzondere film te zien in een historisch pand. Vriendelijk en correct personeel, top.

Bert van den Berg 2 maanden geleden
E. Bos
Google Maps Logo

Cancellen van een geplande docu zonder de maker te contacteren getuigd van zeer slechte beslissingen. Men lijkt zich te laten leiden door incorrecte beweringen; niet waard om ooit nog naar toe te gaan, sensuur levert steeds vaker een boycot op!

E. Bos 3 maanden geleden
Mariska Terol (NL)
Google Maps Logo

Jammer dat Tuschinski ook aan cancel culture doet. Waar zijn jullie bang voor rondom de docu van Gideon? Heeft de implementatie van een QR-maatschappij echt als doel de volksgezondheid te dienen, of spelen er andere belangen? Daar zullen we dankzij jullie slappe houding niet achterkomen. Leve hun eigen website want zien zullen we em!

Mariska Terol (NL) 3 maanden geleden
mariette labots
Google Maps Logo

Dat U een documentaire weigert op grond van valse beschuldigingen vi d ik echt niet kunnen. Het zou voor een besloten groep zijn trouwens. U schaart zich nu onder de ‘deugmensen’ die vinden dat censuur goed is Het is ten allen tijden verwerpelijk en vrijheid v meningsuiting zou hoog in uw vaandel moeten staan. Want laten we eerlijk zijn er zijn toch altijd onderwerpen die mensen niet aan zullen spreken. Vrijheid is een groot goed en we mogen met elkaar van mening verschillen zonder te censureren

mariette labots 3 maanden geleden
Aldo Roemer van Opdorp
Google Maps Logo

Prachtige bioscoop maar voor de ingang moet je helaas langs een heater die mijn hele dag verpest waardoor ik helaas niet van de show heb kunnen genieten. Edit: Het was vandaag heel zacht weer en de persoon die qr codes scande had een jas aan en bij de ingang sta je sowieso uit de wind. Waar gaan we heen als maatschappij indien we onzelf constant kunstmatig optimaal warm moeten houden. Ik ga voorlopig maar weer naar de munt.

Aldo Roemer van Opdorp 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pathé

Goed nieuws! Bij Pathé Tuschinski in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #e6a800 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e6a800 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e6a800 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #b88700 !important; }
Pathé

Alle Pathé locaties

Bij Pathé kijk je de nieuwste bioscoopfilms in IMAX, Dolby, 3D en zelfs 4DX. Lekker onderuit gezakt met een bak popcorn kijken naar je film. Fijne voorstelling!

Benieuwd naar andere Pathé locaties in Nederland? Pathé heeft in totaal 28 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Reguliersbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pathé lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pathé locaties
Pathé De Munt
Pathé Arena
Pathé Tuschinski
Pathé Zaandam
Pathé Buitenhof
Pathé De Kuip
Pathé Tuschinski
Pathé Nijmegen
Pathé Schouwburgplein
Pathé Delft
Pathé Buitenhof
Pathé Leeuwarden
Pathé City
Pathé Arena
Pathé Nijmegen
Pathé Eindhoven
Pathé Tilburg Centrum
Pathé De Kuip
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.