Pathé Tuschinski Amsterdam

Pathé Tuschinski

Bij Pathé Tuschinski gelegen aan de Reguliersbreestraat 26-34 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pathé Tuschinski is één van de 225 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Pathé Tuschinski

Reguliersbreestraat 26-34 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Pathé Tuschinski in Amsterdam

In Amsterdam aan de Reguliersbreestraat 26-34 bevindt zich Pathé Tuschinski. Bij Pathé Tuschinski kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Ontspanning, scoort Pathé Tuschinski een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pathé Logo

Categorie

Ontspanning

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 515 2000
Routebeschrijving
Pathé Tuschinski Amsterdam
Pathé Tuschinski Amsterdam
Pathé Tuschinski Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Pathé Tuschinski?

Pathé Tuschinski wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 3989 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vorige week een mooie film gekeken in PT. Helaas totaal niet van de film kunnen genieten, omdat er in de zaal onder ons een personeelsfeestje aan de gang was (om 21:30), inclusief hard gepraat en luide muziek. Een medewerker aanspreken was op dat moment niet mogelijk, omdat er niemand meer aanwezig was. Na afloop gemaild, maar een lauwe reactie teruggekregen met de mededeling dat ze ‘het mee zouden nemen in de vergadering). Een aanbod om de film kosteloos opnieuw te kijken had ik gepast gevonden. Jammer, ik zou niet zo snel meer naar PT gaan!

Lees verder

2/5

Loges zijn leuk maar zitten is vrij hard :)

Lees verder

5/5

Iedere keer is het weer bijzonder om in deze prachtige bioscoop een film te kijken. Zowel de grote zaal als de zalen met de bankjes zijn fantastisch. Het enige dat ik mis is een klein hoekje waar een bar staat en je een kopje koffie of een wijntje kan drinken.

Lees verder

4/5

Slechte service! Op de website staat een parkeergarage vermeld waarop je korting krijg. Door een verhuizing in de straat was de parkeergarage niet bereikbaar. Snel een nadere parkeergarage gezocht (zonder korting) maar helaas net een paar minuten te laat waardoor we niet meer in de zaal mochten. Nog met de manager gesproken maar helaas we kregen zelfs ons parkeergeld niet terug en laat staan de brandstofkosten, we kregen alleen een vervangend kaartje. Dus helaas onze hele middag verpest en een hoop geld weggegooid voor niks.

Lees verder

1/5

Bij aankomst wordt de deur voor je opengedaan door de portier in vol ornaat een mooie nostalgische toevoeging aan het bezoek van de film 1917 in zaal 2 van Tuschinski. Met velours beklede bankjes en stoelen gecombineerd met tafeltje en schemerlampje heel knus en verassend. Een aanrader los van de film die ook top was.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pathé Tuschinski

Goed nieuws! Bij Pathé Tuschinski in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 225 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17