Pathé Utrecht Leidsche Rijn Utrecht

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn gelegen aan de Berlijnplein 100 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pathé Utrecht Leidsche Rijn is één van de 77 locaties in Utrecht op CardMapr.

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Berlijnplein 100 in Utrecht

Betalen met creditcards bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn in Utrecht

In Utrecht aan de Berlijnplein 100 bevindt zich Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Ontspanning, scoort Pathé Utrecht Leidsche Rijn een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pathé Logo

Categorie

Ontspanning

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 515 2050
Routebeschrijving
Pathé Utrecht Leidsche Rijn Utrecht
Pathé Utrecht Leidsche Rijn Utrecht
Pathé Utrecht Leidsche Rijn Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Pathé Utrecht Leidsche Rijn?

Pathé Utrecht Leidsche Rijn wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 5581 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Dit is een zeer mooie Pathé-bioscoop. Echter kan het personeel soms een klein beetje vriendelijker. De zalen zijn ook wel aan wat vernieuwing toe. Ik vind de stoelen niet altijd comfortabel. De 4DX-zaal is wel een goede aanwinst voor deze bioscoop. Die zaal is wel heel leuk om te doen. Helaas kan ik vanwege de coronacrisis de bioscoop niet meer bezoeken, maar ik hoop in de nabije toekomst wel weer.

Lees verder

4/5

In alle zalen prima geluid. Beeldkwaliteit is prima, maar minder scherp dan bij Kinepolis. De zalen lopen schuin af, maar toch heb je frequent last van lange mensen, of mensen met een hoog kapsel. Mits het kan (zaal 1) kies ik daarom voor een rij aan het looppad. Het valt op, dat er de laatste maanden steeds meer mensen in de zaal zitten, die oefenloos door de film heen kletsen en soms zelfs luid telefoneren. Is dit een negatief effect van Pathé Unlimited? Zelfs na herhaaldelijk melden doet het personeel er helemaal niets aan.

Lees verder

3/5

We zaten in zaal 6, rij 9 stoel 3,4 . Wij vonden de stoelen niet lekker zitten. Continue verzitten om maar geen rug pijn te hebben. Ook staan de stoelen dicht op elkaar dus je moet het armsteuntje delen met de onbekende buurman die hem eigenlijk voor zich zelf wil. Geluid en scherm waren goed. Lekkere sub!

Lees verder

3/5

Leuke bioscoop met lekker Zittende stoelen alle zalen lopen schuin af waardoor je geen last hebt van mensen die voor je beeld zitten het personeel is ook erg aardig en behulpzaam. Het eten dat ze verkopen is daarin tegen best wel heel duur wat jammer is als je met niet zo veel geld naar de bioscoop wil gaan. Voor de rest is deze bioscoop heel goed ik ga er graag heen het is mijn favoriete bioscoop.

Lees verder

5/5

Hele mooie bioscoop. Makkelijk parkeren.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Goed nieuws! Bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog 77 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt