Pauw map

Pauw

9.2 · 5 recensies

Leidsestraat 16, Amsterdam

Pauw
Pauw Pauw
Pauw Pauw
Pauw

Over Pauw

Permanent gesloten

Pauw in Amsterdam is permanent gesloten.
De gegevens op deze pagina worden daarom niet meer bijgewerkt.

Pauw staat voor elegantie, een luxe uitstraling en kleding van hoge kwaliteit. Met persoonlijk advies en expertise, zal je altijd slagen bij Pauw.

Aan de Leidsestraat 16 in het gebied 'Leidsegracht Zuid' in Amsterdam ligt Pauw. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 5 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pauw accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Leidsegracht Zuid hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Gitana Van Aarst
Google Maps Logo

Wat en mooie exclusieve kleding in deze winkel. Er werkt een super gezellige vrouw in de leidsestraat 16 Amsterdam. Twee keer geweest en twee keer geslaagd! Nu wachten op sale!! 😜

Gitana Van Aarst 8 maanden geleden
alcha guna
Google Maps Logo

alcha guna 2 jaar geleden
Nicola Allocca
Google Maps Logo

Nicola Allocca 2 jaar geleden
Mar Bak
Google Maps Logo

MOOI VOOR ALTIJD Je betaalt wel de hoofdprijs, maar dan heb je ook wat. Ik heb jurken en jasjes in mijn kast hangen, die ik hier heb aangeschaft en die na 20 jaar nog als nieuw zijn. Ik ga altijd naar deze Pauw omdat ik er zo geweldig geholpen word. Eerst door Sandra en nu door Merel. Ze weten precies wat je al hebt en wat je goed staat. Jammer is dat er niet wat Duitse merken in het assortiment zitten. Die vallen wat ruimer. Maar verder.... Vijf sterren! En een zoen voor Merel.

Mar Bak 3 jaar geleden
Irina Irina
Google Maps Logo

Geweldige winkel! Vriendelijk personeel! Aangename keuze)))

Irina Irina 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pauw

Goed nieuws! Bij Pauw in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Pauw

Alle Pauw modewinkels

Pauw staat voor elegantie, een luxe uitstraling en kleding van hoge kwaliteit. Met persoonlijk advies en expertise, zal je altijd slagen bij Pauw.

Benieuwd naar andere Pauw modewinkels in Nederland? Pauw heeft in totaal 20 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Leidsegracht Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pauw lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pauw modewinkels
Pauw
Pauw
Pauw Mannen Luxury Denim
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw Mannen Luxury Tailoring
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.