Pauw Mannen Luxury Denim map

Pauw Mannen Luxury Denim

8 · 9 recensies

Van Baerlestraat 66, Amsterdam

Pauw Mannen Luxury Denim
Pauw Mannen Luxury Denim Pauw Mannen Luxury Denim
Pauw Mannen Luxury Denim Pauw Mannen Luxury Denim
Pauw Mannen Luxury Denim

Over Pauw

Pauw Mannen Luxury Denim staat voor elegantie, een luxe uitstraling en kleding van hoge kwaliteit. Met persoonlijk advies en expertise, zal je altijd slagen bij Pauw Mannen Luxury Denim.

Aan de Van Baerlestraat 66 in het gebied 'Concertgebouwbuurt' in Amsterdam ligt Pauw Mannen Luxury Denim. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 9 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pauw Mannen Luxury Denim accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Concertgebouwbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Pipin Jasper
Google Maps Logo

Pipin Jasper 1 jaar geleden
François de Jager
Google Maps Logo

Mooie winkel, en top service. Van mijn grijsbruine jas was de rits afgebroken, en ik wilde die laten repareren. Ik liep de winkel binnen en de medewerker keek meteen naar het probleem, 10 minuten later zat er een nieuwe rits op zonder betaling, ondanks dat mijn jas niet meer de nieuwste was.

François de Jager 2 jaar geleden
Hein T.
Google Maps Logo

Geweldige winkel, zeer goed geïnformeerd en vriendelijk personeel

Hein T. 3 jaar geleden
Jeroen de Groot
Google Maps Logo

De leukste winkel van Amsterdam

Jeroen de Groot 4 jaar geleden
Christoph Becker
Google Maps Logo

Net gekocht een 900 € jas als een geschenk die helaas niet paste mijn vriend. Bracht het een uur later terug en ze het niet terug te nemen! Gewoon voor de store credit, die werkt niet voor mij omdat ik niet in Nederland woont. Helemaal teleurgesteld !!!!!

Christoph Becker 5 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pauw

Goed nieuws! Bij Pauw Mannen Luxury Denim in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Pauw

Alle Pauw modewinkels

Pauw staat voor elegantie, een luxe uitstraling en kleding van hoge kwaliteit. Met persoonlijk advies en expertise, zal je altijd slagen bij Pauw.

Benieuwd naar andere Pauw modewinkels in Nederland? Pauw heeft in totaal 20 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Concertgebouwbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pauw lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pauw modewinkels
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw Mannen Luxury Tailoring
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.