Pauw Mannen Luxury Tailoring map

Pauw Mannen Luxury Tailoring

9.8 · 7 recensies

Van Baerlestraat 88-90, Amsterdam

Pauw Mannen Luxury Tailoring
Pauw Mannen Luxury Tailoring Pauw Mannen Luxury Tailoring
Pauw Mannen Luxury Tailoring Pauw Mannen Luxury Tailoring
Pauw Mannen Luxury Tailoring

Over Pauw

Pauw Mannen Luxury Tailoring staat voor elegantie, een luxe uitstraling en kleding van hoge kwaliteit. Met persoonlijk advies en expertise, zal je altijd slagen bij Pauw Mannen Luxury Tailoring.

Aan de Van Baerlestraat 88-90 in het gebied 'Concertgebouwbuurt' in Amsterdam ligt Pauw Mannen Luxury Tailoring. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 7 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pauw Mannen Luxury Tailoring accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Concertgebouwbuurt hebben we nog 9 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Paul Gravesteyn
Google Maps Logo

En werkelijke prima , hartelijk en zeer kundig team in Amsterdam! Miquel en Noa, salestoppers die mij met een prachtig pak lieten vertrekken. Hulde!

Paul Gravesteyn 3 weken geleden
Tijs
Google Maps Logo

Tijs 1 jaar geleden
Bjorn Snel
Google Maps Logo

Geweldige winkels, merken en service

Bjorn Snel 1 jaar geleden
Rory Heathfield Smith
Google Maps Logo

Een geweldige selectie van de beste Italiaanse maatwerk die ze te bieden hebben, ze zijn een must voor mij elke keer als ik naar Amsterdam ga. Ik werd bediend door Daniel, die echt goed geïnformeerd was over alles wat met maatwerk te maken had en uiterst behulpzaam was. Ik kan Pauw niet genoeg aanbevelen.

Rory Heathfield Smith 4 jaar geleden
Soumeya B.
Google Maps Logo

Solide selectie van alledaagse kleding in luxe stoffen. Uitstekende service.

Soumeya B. 4 jaar geleden
Joop de Vries
Google Maps Logo

Na een bezoek aan mijn favoriete juwelier Ace Jewelers, slinger ik langs Pauw Mannen om te kijken of Daniel er is. Laat mijn shirts en pakken altijd door hem opmeten. Echte Italiaanse staart in Amsterdam. Hoog aanbevolen. Boetiekgevoel en niet onpersoonlijk zoals bij sommige ketens.

Joop de Vries 5 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pauw

Goed nieuws! Bij Pauw Mannen Luxury Tailoring in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Pauw

Alle Pauw modewinkels

Pauw staat voor elegantie, een luxe uitstraling en kleding van hoge kwaliteit. Met persoonlijk advies en expertise, zal je altijd slagen bij Pauw.

Benieuwd naar andere Pauw modewinkels in Nederland? Pauw heeft in totaal 20 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Concertgebouwbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pauw lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pauw modewinkels
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw Mannen Luxury Tailoring
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
Pauw
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.