Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe Balk

Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe

Bij Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe gelegen aan de Tsjamkedykje 10 in Balk kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe is één van de 3 locaties in Balk op CardMapr.

Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe

Tsjamkedykje 10 in Balk

Betalen met creditcards bij Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe in Balk

In Balk aan de Tsjamkedykje 10 bevindt zich Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe. Bij Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Balk

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0514 601 418
Routebeschrijving
Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe Balk
Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe Balk
Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe Balk

Recensies

Wat zeggen anderen over Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe?

Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 409 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De locatie krijgt de ster, helemaal top. Echter kan er van alles beter. Een uiterst dure menukaart waarbij de gerechten in zeer geringe porties geserveerd worden. Niet alleen was het erg weinig, ook over de kwaliteit waren we niet te spreken Als je voor de hoofdgerechten al (te) veel moet betalen, blijkt later dat je OOK nog voor de bijgerechten moet betalen. Afijn Het personeel is vriendelijk, op de eigenaresse na die erg lomp, bazig en stressvol is. Ze probeert hopelijk wel haar best te doen, maar dat werkt averechts Een aantal bestellingen werden door elkaar gehaald... En in principe zou dat voor 1 keer geen probleem zijn, maar helaas ben ik er al eens eerder geweest en blijven er veel dingen verkeerd gaan. Personeel dat niet weet bij welke tafel ze moeten zijn, hapjes en drankjes dubbel in het systeem, bestellingen helemaal niet doorgegeven... Ga zo maar door De vorige keer hadden we namelijk een bitter garnituur besteld. Zagen we boven op de schaal dat er een aantal bitterballen voor de helft nog rauw waren. Dat laat je dan toch niet serveren lijkt me? Kortom geen aanrader De enigste reden om er vaker naartoe te gaan, is om de prachtige locatie

Lees verder

1/5

Wel eerder gegeten, echter nog nooit zo teleurgesteld geweest als nu. Vrijdag middag 24 juli rond 12-14.00 uur ben ik hier wezen eten. Er kwam redelijk snel iemand om de bestelling op te nemen. Daarna ging het snel bergafwaarts. Ze liepen ons constant voorbij en het heeft lang geduurd voordat we lunch konden bestellen. Na meer dan een uur gewacht te hebben op de hamburger, had ik er eigenlijk al geen zin meer in. Er zat geen friet bij, enorm veel kaas en mayonaise op de burger. Kortom: een heel erg teleurstellende lunch ervaring. Tijdens het brengen van de bestelling werd ook totaal niet gevraagd of we nog wat wilden drinken terwijl er 3 lege glazen op tafel stonden. Wel goed voor de lijn, namelijk met een lege maag binnengekomen en met een lege maag weer weggegaan...... Jammer.

Lees verder

2/5

Ben hier vorig jaar met mijn partner geweest voor een lunch. Stoelen zaten onder het witte hondenhaar en we moesten erg lang wachten op de bediening. Er stonden nogal vreemde gerechten op de kaart. Bij gebrek aan beter dus maar een hamburger besteld, die uitverkocht bleek te zijn. Zouden meer mensen deze besteld hebben omdat ze niets snapten van de menukaart? Daarnaast ook nog erg prijzig. Na het drankje maar weggegaan, verder dus niets besteld. Teleurstellend! Wij bezoeken dit restaurant/paviljoen dan ook niet meer.

Lees verder

1/5

Mooie plek aan het water. Daar is ongeveer alles mee gezegd. Personeel kan de drukte duidelijk niet aan. Na drie kwartier kwamen ze er achter dat we vergeten waren en drie kwartier daarna kwam ons eten! Dit al eerder gemeld maar daar werd onprofessioneel op gereageerd. Eten zeer matig. Vegetarisch eten zeker onder de maat en slechts 1 keuze. Kortom: geen aanrader wat ons betreft.

Lees verder

1/5

Ivm Corona moesten wij buiten wachten tot we werden ontvangen. Dit was in de brandende zon, dus na 10 minuten gewacht te hebben (er kwam niemand), liepen we naar binnen. Daar werden we weer naar buiten gestuurd om daar te wachten, zonder geholpen te worden. De bediening deed dit heel asociaal en dit was totaal ongepast. We zijn direct weg gegaan.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe

Goed nieuws! Bij Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe in Balk kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Balk

Benieuwd naar andere locaties in Balk waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Balk zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Balk
Blokker Balk Woonwinkel

Blokker

Van Swinderenstraat 43

Kruidvat Balk Drogisterij

Kruidvat

Van Swinderenstraat 39

Paviljoen Restaurant Badmeester Keimpe Balk Restaurant