Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade map

Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade

7.4 ยท 16 recensies

Korte Promenade 17, Almere

Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade
Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade
Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade
Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade

Over Pearle

Bij Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Aan de Korte Promenade 17 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 16 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 72 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

MS4
Google Maps Logo

Waar het filiaal in Almere Buiten een waardeloze vestiging is, is dit filiaal in Almere Stad het tegenovergestelde. Personeel is echt super vriendelijk, biedt drinken aan, komt vakkundig over en geeft handige tips. Het personeel staat klaar om je te helpen, en de begeleiding (voor in mijn geval de lenzen) was echt top. Erg tevreden over deze winkel. Dat het zo erg kan verschillen per filiaal!

MS4 2 maanden geleden
Nina A
Google Maps Logo

Ze mogen wat vriendelijker zijn. Vooral de dame is zo chagrijnig dat je het liefst de winkel niet binnen wil lopen. Ik hoop dat ze hieraan gaan werken.

Nina A 4 maanden geleden
Albert Utama
Google Maps Logo

Op 17/8/2021 geweest voor het vervangen van glazen voor een bril die niet bij Pearle was gekocht. De juffrouw was alleen gefocust op het eigen risico dat ik moest dragen in geval er iets met de bril zou gebeuren. Ze was zo negatief en kwam heel klantonvriendelijk over. Ze had het er maar over dat de bril kan breken en dat er krassen kan komen ... etc. Terwijl de bril pas een jaar oud is en bijna niet gebruikt (reserve bril). Ik werd er zo misselijk van dat ik de winkel ben uitgelopen.... bah..wat een onvriendelijk mens. Ze doet geen goede zaken voor de winkel. Ben toen naar een andere Pearle (Stationstraat) gegaan, waar ik zeer vriendelijk geholpen werd. Er werd totaal niet over eigen risico gesproken.

Albert Utama 9 maanden geleden
Erwin Bosma
Google Maps Logo

Jammer . Winkel gesloten en op de site staat dat ie open zou zijn. Bovendien lees ik hier dat ze alleen op afspraak werken. Communicatie van Pearle kan wat beter.

Erwin Bosma 11 maanden geleden
Jazz
Google Maps Logo

In maart voor me dochter 2 brillen besteld. We zijn toen zeer goed geholpen. Gisteren is in het ziekenhuis een nieuwe oogmeting verricht en toen hebben we meteen weer een afspraak gemaakt om de glazen te laten vervangen voor nieuwe (met de gewijzigde sterkte). We konden de volgende dag terecht en we zijn weer zeer goed geholpen. Binnen 15 min zaten de nieuwe glazen erin. Super goeie service en zeer klantvriendelijk. Ik zit bij een andere opticien, maar als ik me bril moet laten vervangen ga ik hiernaartoe! Wat een TOPPERS!

Jazz 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pearle

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Almere - Korte Promenade in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #008b67 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #007053 !important; }
Pearle

Alle Pearle opticiens

Bij Pearle kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 334 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pearle lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pearle opticiens
Pearle Opticiens Venlo - VieCuri
Pearle Opticiens Amsterdam - de Pijp
Pearle Opticiens Brunssum
Pearle Opticiens Enschede - Deppenbroek
Pearle Opticiens Mijdrecht
Pearle Opticiens Haarlem - Noord
Pearle Opticiens Amersfoort - Vathorst
Pearle Opticiens Purmerend - Willem Eggertstraat
Pearle Opticiens Den Haag - Leyweg
Pearle Opticiens Medemblik
Pearle Opticiens Hulst
Pearle Opticiens Landgraaf
Pearle Opticiens Velserbroek
Pearle Opticiens Utrecht - Hoog Catharijne
Pearle Opticiens Deurne
Pearle Opticiens Emmeloord
Pearle Opticiens Hoogerheide
Pearle Opticiens Leiden - Vijf Meiplein
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.