Pearle Opticiens Almere Almere

Pearle Opticiens Almere

Bij Pearle Opticiens Almere gelegen aan de Stationsstraat 10 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Almere is één van de 45 locaties in Almere op CardMapr.

Pearle Opticiens Almere

Stationsstraat 10 in Almere

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Almere in Almere

In Almere aan de Stationsstraat 10 bevindt zich Pearle Opticiens Almere. Bij Pearle Opticiens Almere kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Almere een 6.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

036 534 5786
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Almere Almere
Pearle Opticiens Almere Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Almere?

Pearle Opticiens Almere wordt gewaardeerd met een 3.3 gebasseerd op 11 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Let op! Zijn niet aangesloten bij geschillen commie optiek. Zegt al genoeg. Ontzettend aardige mensen, maar ik heb nu al 4 keer een verkeerde bril gehad. Bij de laatste keer heb ik mijn ogen en brillen laten testen bij een ander opticien en blijkt weer niet goed. De glazen willen ze vervangen voor de vierde keer, maar het geld voor de oog meting/ controle kan ik naar fluiten. Terwijl hun zelf ook op andere waarden uitkomen. Gewoon ontzettend slecht. Nu naar de rechter voor mijn geld.

Lees verder

1/5

In Januari 2019 ging Tessa above and beyond om glazen voor mijn zonnebril op sterkte te vinden. Vandaag voor mijn beeldschermbril weer. Top winkel en personeel!

Lees verder

5/5

Zeer vriendelijk geholpen door al het personeel. Ze hielpen op fijne en respectvolle manier met het zoeken naar 2 monturen en ben er heel blij mee. Bij de oogmeting was ik ook erg tevreden. Er is erg goed gekeken ook naar de gezondheid van mijn ogen en ik kreeg goed advies over mijn nieuwe bril. Dit filiaal is net uitgeroepen tot klantvriendelijkste winkel van Nederland - proficiat.

Lees verder

5/5

Vroeger heel tevreden over deze opticien, maar het laatste jaar een paar keer heel slecht geholpen. Vorig jaar werd al moeilijk gedaan over korting vanuit mijn zorgverzekering en moest ik maar volgende keer claimen van de beste mevrouw omdat ze het niet snapte (in oktober voor een halfjaarpakket lenzen, waardoor mijn korting dus gewoon zou vervallen). Nu dit jaar mijn ogen weer eens laten meten, maar dit was ronduit slecht. Ik kon de letters niet lezen, maar werd wel bepaald dat dat mijn nieuwe sterkte was. Ben inmiddels naar een ander Pearle filiaal gegaan voor een second opinion en blijkt dat ze er heel ver naast zat... Ik raad aan naar de Pearl in Almere Buiten te gaan of een concurrent.

Lees verder

1/5

Met recht het beste filiaal

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Almere

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog 45 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel

Media Markt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102