Pearle Opticiens Almere Buiten Almere

Pearle Opticiens Almere Buiten

Bij Pearle Opticiens Almere Buiten kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Bij Pearle Opticiens Almere Buiten gelegen aan de Noordeinde 155 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Almere Buiten

Noordeinde 155 in Almere

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Almere Buiten in Almere

In Almere aan de Noordeinde 155 bevindt zich Pearle Opticiens Almere Buiten. Bij Pearle Opticiens Almere Buiten kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Pearle Opticiens Almere Buiten een 6.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Pearle Opticiens Almere Buiten

Voor de actuele openingstijden van Pearle Opticiens Almere Buiten in Almere raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Pearle Opticiens Almere Buiten nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

036 532 8939
Pearle Opticiens Almere Buiten Almere
Pearle Opticiens Almere Buiten Almere
Pearle Opticiens Almere Buiten Almere

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Pearle Opticiens Almere Buiten?

Pearle Opticiens Almere Buiten krijgt een beoordeling van 6.8/10 gebasseerd op 15 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goede service , duidelijke prijzen, mooie aanbiedingen, ervaren open en eerlijk team . Mogen nog geen koffie/thee schenken , en toilet-bezoek is op beoordeling van personeel en het liefst werken ze op afspraak net als voor de COVID-19-Pandemie. Tijd tot refractieafspraak is 2 weken gezien de nog geldende maatregelen. MONDKAPJES VERPLICHT IN KLEINE RUIMTEN, goede kennis van ENGELSE taal

Lees verder

5/5

Perfecte service, uitgebreide test. Mijn moeder is er geweest voor een oogmeting en de service was uitstekend. Hele beleefde personeel en staat klaar voor al mijn vragen. Het is echt een aanrader en bedankt voor de top ervaring. Ik adviseer iedereen om hier naartoe te gaan voor je oogmeting, monturen, brillen ... etc. Zeer tevreden! Heel erg bedankt voor de blonde vrouw. 🙂

Lees verder

5/5

Een dikke 1! Na vorig jaar een bril voor mijn toen 8 jarige dochter te hebben gekocht leek alles in orde met de dekking van de verzekering. Nu een jaar later krijg ik mailtjes van een incassobureau. Ik heb van Pearl nooit een brief met nota mogen ontvangen want de bril bleek door de verzekering niet volledig gedekt te zijn. Een jaar na datum is de vordering uit handen gegeven. Je zou denken dat ik dan inmiddels talloze brieven op de deurmat zou hebben gehad, nee dus. Reclame kan de Pearl wel sturen, een nota niet met als gevolg dat een rekening van €60,- nu €105,- met incasso kosten is. Zie maar te bewijzen als goede burger geen nota te hebben ontvangen. Tevens ook van het incassobureau behalve mail geen brieven gehad. Het incassobureau heeft aangegeven dat mijn huisnummer aan het begin ontbrak en dit inmiddels is bijgesteld. Waarschijnlijk heeft de Pearl dus al die tijd nota's verstuurd aan een niet bestaand adres. Bedankt Pearl! Bij jullie komen wij niet meer terug. Zoveel contact gegevens en nog kunnen jullie buiten post, klanten niet via de mail of telefoon bereiken als betaling uitblijft. Niet klantvriendelijk!

Lees verder

1/5

Ik zou nieuwe klanten waarschuwen om goed op te letten wat de prijs van de brillen zijn. Er staat namelijk bovenaan met grote letters een prijs van bijvoorbeeld Euro 80,= maar heel klein staat er voor, vanaf. Ik heb een bril van Euro 80,= uitgekozen maar bleek op de nota Euro 140,= te zijn. Oppassen dus.

Lees verder

1/5

Personeel in dit filiaal scoort 100%, altijd op zoek naar de beste oplissing voor de klant. Was hier klant, ben hier klant en blijf hier klant!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Almere Buiten

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Almere Buiten in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Pearle Opticiens Almere Buiten nog meer in of rondom Almere kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Bekijk ook onze Almere CityGuide vol met hotspots.

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Bowling Almere Almere Ontspanning

Bowling Almere

Trekweg 31

Dunkin' Donuts Almere Donutwinkel

Dunkin' Donuts

Stationsstraat 26

Happy Italy Almere Almere Restaurant

Happy Italy Almere

Grote Markt 20

Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

Leonardo Hotel Almere City Center Almere Overnachting
Bierfabriek Almere Almere Bar & Uitgaan

Bierfabriek Almere

Koetsierbaan 2

BoatHouse Almere Restaurant

BoatHouse

Noorderplassenweg 150

Andere Pearle opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 334 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Pearle Opticiens Almere Buiten toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Pearle te vinden.

Bekijk alle Pearle opticiens