Pearle Opticiens Almere Buiten Almere

Pearle Opticiens Almere Buiten

Bij Pearle Opticiens Almere Buiten gelegen aan de Noordeinde 155 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Almere Buiten is één van de 6 locaties in Almere op CardMapr.

Pearle Opticiens Almere Buiten

Noordeinde 155 in Almere

Pearle Logo

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Almere Buiten in Almere

In Almere aan de Noordeinde 155 bevindt zich Pearle Opticiens Almere Buiten. Bij Pearle Opticiens Almere Buiten kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Almere Buiten een 6.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Opticien

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

6.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

036 532 8939
Pearle Opticiens Almere Buiten Almere
Pearle Opticiens Almere Buiten Almere
Pearle Opticiens Almere Buiten Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Almere Buiten?

Pearle Opticiens Almere Buiten wordt gewaardeerd met een 3.3 gebasseerd op 12 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Een dikke 1! Na vorig jaar een bril voor mijn toen 8 jarige dochter te hebben gekocht leek alles in orde met de dekking van de verzekering. Nu een jaar later krijg ik mailtjes van een incassobureau. Ik heb van Pearl nooit een brief met nota mogen ontvangen want de bril bleek door de verzekering niet volledig gedekt te zijn. Een jaar na datum is de vordering uit handen gegeven. Je zou denken dat ik dan inmiddels talloze brieven op de deurmat zou hebben gehad, nee dus. Reclame kan de Pearl wel sturen, een nota niet met als gevolg dat een rekening van €60,- nu €105,- met incasso kosten is. Zie maar te bewijzen als goede burger geen nota te hebben ontvangen. Tevens ook van het incassobureau behalve mail geen brieven gehad. Het incassobureau heeft aangegeven dat mijn huisnummer aan het begin ontbrak en dit inmiddels is bijgesteld. Waarschijnlijk heeft de Pearl dus al die tijd nota's verstuurd aan een niet bestaand adres. Bedankt Pearl! Bij jullie komen wij niet meer terug. Zoveel contact gegevens en nog kunnen jullie buiten post, klanten niet via de mail of telefoon bereiken als betaling uitblijft. Niet klantvriendelijk!

Lees verder

1/5

Personeel in dit filiaal scoort 100%, altijd op zoek naar de beste oplissing voor de klant. Was hier klant, ben hier klant en blijf hier klant!

Lees verder

5/5

Deze pearle winkel is een schande voor de hele pearle keten. Wat een prutsers werken hier. *De meting die ze tot wel drie keer over moesten doen was na de derde keer nog niet goed. (Er zat 2 punten verschil tussen hun oogmeting en dat van de oogarts) *Oogdrukmeten doen we altijd..O sorry bij u zijn we het tot drie keer toe vergeten ☹ Gevolg van deze misser was een acute laserbehandeling in het Flevoziekenhuis om de oogdruk direct te doen dalen.

Lees verder

1/5

Fijne opticien!! Altijd prettig geholpen en zeer goede service! Wij zijn al bijna 16 jaar klant bij Pearl in Almere-Buiten. Voor ons de beste opticien!!🤓😎

Lees verder

5/5

De beste opticien in Almere Buiten. Super en gekwalificeerd medewerkers. Je wordt zo fijne geholpen altijd. Ik ben al 15 jaar klant bij hen.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Almere Buiten

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Almere Buiten in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

PLAZA Residence Almere Almere Overnachting

PLAZA Residence Almere

Mandelaplein 1

Best Western Plus Plaza Almere Almere Overnachting
Lidl Almere Supermarkt

Lidl

Saffraanplein 29-31

MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel

MediaMarkt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102

Andere Pearle opticiens in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Pearle nog meer locaties. Naast Pearle Opticiens Almere Buiten in Almere kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Pearle locaties
Pearle Opticiens Zwolle Zwolle Opticien
Pearle Opticiens Zwijndrecht Zwijndrecht Opticien
Pearle Opticiens Zutphen Zutphen Opticien
Pearle Opticiens Zuidlaren Zuidlaren Opticien
Pearle Opticiens Zuidhorn Zuidhorn Opticien