Pearle Opticiens Almere Haven Almere

Pearle Opticiens Almere Haven

Bij Pearle Opticiens Almere Haven gelegen aan de Kruisstraat 17 in Almere kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Almere Haven is één van de 45 locaties in Almere op CardMapr.

Pearle Opticiens Almere Haven

Kruisstraat 17 in Almere

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Almere Haven in Almere

In Almere aan de Kruisstraat 17 bevindt zich Pearle Opticiens Almere Haven. Bij Pearle Opticiens Almere Haven kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Almere Haven een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Almere

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

036 540 1072
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Almere Haven Almere

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Almere Haven?

Pearle Opticiens Almere Haven wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 3 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik heb (inmiddels) bijna een jaar geleden een bril en zonnebril op sterkte bij de Pearle gekocht. Vandaag na de zoveelste poging een correcte bril en zonnebril te krijgen geef ik het op en heb ik mijn advocaat gebeld om de koop te laten ontbinden. 1ste keer. Brandpunt bril 1 cm er naast. 2de keer. Zonnebril voelt niet goed aan, maar dat ligt aan mij, ik moet wennen. 3de keer. Weer naar huis gestuurd met verkeerde zonnebril. Ik moet van hun langer wennen. 4de keer. Het ligt aan het montuur van de zonnebril, dus aan mij, ik moest kiezen voor de goedkopere optie en dat was het zelfde montuur nemen als mijn normale bril. Geen compensatie gehad . 5de keer. Na laten meten bij een andere opticien. Blijkt sterkte toch weer niet te kloppen. Geen compensatie gehad voor de kosten oogmeting. 6de keer. Dit keer hadden zij geen zonnebril voor mij gemaakt, maar een gewone bril. Dus ik heb nu nog steeds geen zonnebril op sterkte, laat staan de correcte sterkte. Hoe slecht kan een bedrijf functioneren. Ik dacht goedkoop uit te wezen. Achteraf had ik 100 euro meer uit moeten geven bij een betere opticien, dan had ik een half jaar geleden al een correcte zonnebril gehad.

Lees verder

1/5

Ontzettend goede service. Duidelijke uitleg en ze nemen alle tijd ook als je niet voor een duur montuur gaat. Top service vind ik dat ze zelfs de bril zijn komen langs brengen in de covid-19 crisis. Dat kom je niet veel meer tegen.

Lees verder

5/5

Vriendelijk en bekwaam Kunt ook binnenlopen zonder afspraak infien de agenda het toe laat.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Almere Haven

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Almere Haven in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Almere

Benieuwd naar andere locaties in Almere waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Almere zijn er nog 45 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Almere
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Mandelaplein 5

Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel

Media Markt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102