Pearle Opticiens Amstelveen Amstelveen

Pearle Opticiens Amstelveen

Bij Pearle Opticiens Amstelveen gelegen aan de Binnenhof 8a in Amstelveen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Amstelveen is één van de 13 locaties in Amstelveen op CardMapr.

Pearle Opticiens Amstelveen

Binnenhof 8a in Amstelveen

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Amstelveen in Amstelveen

In Amstelveen aan de Binnenhof 8a bevindt zich Pearle Opticiens Amstelveen. Bij Pearle Opticiens Amstelveen kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Opticien, scoort Pearle Opticiens Amstelveen een 5.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Pearle Logo

Categorie

Opticien

Stad

Amstelveen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

5.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 647 9599
Routebeschrijving
Pearle Opticiens Amstelveen Amstelveen
Pearle Opticiens Amstelveen Amstelveen

Reviews

Wat zeggen anderen over Pearle Opticiens Amstelveen?

Pearle Opticiens Amstelveen wordt gewaardeerd met een 2.7 gebasseerd op 19 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik kwam niet voor mij zelf maar ik ging wachten op mijn zusje. Ondanks dat ik geen klant ben werd er wel vriendelijk gevraagd of ik iets wou drinken wat ik wel attent vond. Klein gezellige zaakje

Lees verder

3/5

Wat een waardeloze zaak. Onbeschoft en extreem onkundig personeel. Ze zouden hier het voltallige personeel moeten ontslaan, een cursus klantvriendelijkheid is het bij deze figuren al te laat voor. Pearle zou zich diep maar dan ook diep moeten schamen voor de houding van haar personeel op de vestiging Amstelveen. Ik wens Pearle veel sterkte, al krijg ik een 2e, 3e en 4e bril gratis, koop ik hier nooit meer wat. Sterker nog ik loop met een boog om deze winkel heen.

Lees verder

1/5

Raar dat hier zoveel slechte reviews staan, natuurlijk is men eerder geneigd om bij een slechte ervaring een review te schrijven dan bij uitzonderlijke service. Desalniettemin ben ik toch zeer tevreden met de hulp die ik heb gekregen met mijn contact lenzen ik mag gerust blijven uitproberen tot ik de juiste lenzen gevonden heb. Ze hebben een mooie oog meting met scan van mijn oog gemaakt waardoor ik nu eindelijk lenzen heb gevonden die ik zonder problemen dagelijks kan dragen na jaren zoeken. Daarom ben ik zeer tevreden. Gewoon oer Hollandse nuchtere service als je normaal kan doen en niet verwacht dat je wordt behandeld als de koning van Monaco dan wordt je gewoon behandeld zoals het hoort. gewoon prima service in mijn optiek.

Lees verder

5/5

Onlangs bij de Pearle in Amstelveen Binnenhof geweest, ontzettend goed geholpen door Tjerry. Zeer klantvriendelijk, Service was top en het hele team van Pearle is SUPER !

Lees verder

5/5

Jammer dat ik niet 0 sterren geven kan. Zeer slechte service in elk opzicht. Nee, absoluut geen parel, voor mij nooit meer Pearle !!!!!!!!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Amstelveen

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Amstelveen in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amstelveen

Benieuwd naar andere locaties in Amstelveen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amstelveen zijn er nog 13 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amstelveen
Hans Anders Opticien Amstelveen Amstelveen Opticien
Game Mania Amstelveen Speelgoedwinkel

Game Mania

Rembrandtweg 20-22

Pearle Opticiens Amstelveen Amstelveen Opticien