Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk map

Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk

9.4 ยท 23 recensies

Westwijkplein 94, Amstelveen

Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk
Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk
Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk
Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk

Over Pearle

Bij Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Aan de Westwijkplein 94 in het gebied 'Theaterbuurt' in Amstelveen ligt Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk. Zoek je in de categorie opticien een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 23 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 46 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Theaterbuurt hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Martijn De jong
Google Maps Logo

De Eigenaar en het personeel. zijn super klantvriendelijk, Zeer enthousiast en service en oplossing,Gericht, Dit is een optiek waar ze hun Vak verstaan dus overtuigd om hier mijn nieuwe bril aan te schaffen, er wordt de Tijd voor je genomen, goed advies gegeven en nog een leuk gesprek ernaast gevoerd, daarnaast ben ik super blij met het eindresultaat, Ik heb een hoge + sterkte met cylinder, maar zowel de bril als de zonnebril zijn Topkwaliteit, De glazen worden in de winkel zelf geslepen en daardoor waren ze ook nog eens snel klaar. Al met al echt een hele positieve ervaring. Super bedankt pearle westwijk in Amstelveen Martijn De Jong

Martijn De jong 8 maanden geleden
yip olt
Google Maps Logo

Wederom een goede service. Mike is zeer klantgericht en zoekt naar oplossingen. Prima opticien!

yip olt 9 maanden geleden
Dennis Morren
Google Maps Logo

Het gebeurd niet vaak maar ik vind dat deze Pearle vestiging meer dan 5 sterren verdiend: Het verhaal: Ik was al jaren redelijk tevreden klant bij de Pearle vestiging in Wageningen. Nooit echt problemen gehad. En toch had ik het gevoel dat het personeel wat vriendelijker kon zijn (wel uitzonderingen). Na mijn verhuizing naar de Bijlmer bleef ik nog bij deze vestiging. Tot vandaag: 6 weken geleden een oogmeting gedaan bij Wageningen waar uit kwam dat 1 lens flink qua sterke was aangepast. Ik vond het al raar omdat mijn zicht naar mijn gevoel hetzelfde was als een half jaar, gewoon prima. Maargoed, toch nieuwe lenzen als proef. Ik kreeg het idee dat het zicht slechter was dan hiervoor. Advies opgevolgd en een paar weken ingehad. Vandaag de stap gemaakt voor een second opinion bij een andere Pearle vestiging. Ook vanwege de lange wachttijd voor een afspraak maken (3 weken vs 12 uur) Binnen 2 minuten was de opticien overtuigd: Het klopte niet. Na was metingen bleek ik zo goed als dezelfde sterkte als hiervoor te hebben. Maar ook de vriendelijkheid, oprechte interesse in allerlei zaken, en de uitstekende service hebben mij doen besluiten dat ik voortaan naar deze vestiging ga. Echt helemaal top! Meer dan 5 sterren waard wat mij betreft!

Dennis Morren 9 maanden geleden
Anita Hulst
Google Maps Logo

Top opticien, top Mike. Top monturen. Dank je wel!

Anita Hulst 9 maanden geleden
mariska girgis
Google Maps Logo

Uitstekend geholpen door Mike!! Er wordt goed geluisterd naar de klant en de klantvriendelijkheid is erg hoog. Topervaring.

mariska girgis 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Pearle

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk in Amstelveen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #008b67 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #008b67 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #007053 !important; }
Pearle

Alle Pearle opticiens

Bij Pearle kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 334 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Theaterbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Pearle lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Pearle opticiens
Pearle Opticiens Wierden
Pearle Opticiens Tilburg - Dalempromenade
Pearle Opticiens Amsterdam - Bezaanjachtplein
Pearle Opticiens Baarn
Pearle Opticiens Bladel
Pearle Opticiens Hoogeveen
Pearle Opticiens Velserbroek
Pearle Opticiens Valkenburg
Pearle Opticiens Utrecht - Nachtegaalstraat
Pearle Opticiens Nunspeet
Pearle Opticiens Beuningen
Pearle Opticiens Dronten
Pearle Opticiens Zuidlaren
Pearle Opticiens Valkenburg
Pearle Opticiens Oss
Pearle Opticiens Beek
Pearle Opticiens Eindhoven - Heezerweg
Pearle Opticiens Medemblik
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Pearle Opticiens Amstelveen - Westwijk nog meer in of rondom Amstelveen (Theaterbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Theaterbuurt.