Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam

Pearle Opticiens Amsterdam

Bij Pearle Opticiens Amsterdam kan je terecht voor alles betreft je ogen. Haar opticiens kunnen goed advies geven betreft brillen, lenzen en oogmetingen.

Bij Pearle Opticiens Amsterdam gelegen aan de Bijlmerplein 872-A in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Amsterdam

Bijlmerplein 872-A in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Bijlmerplein 872-A bevindt zich Pearle Opticiens Amsterdam. Bij Pearle Opticiens Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Opticien scoort Pearle Opticiens Amsterdam een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Pearle Opticiens Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van Pearle Opticiens Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Pearle Opticiens Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 696 8130
Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam
Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam
Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Pearle Opticiens Amsterdam?

Pearle Opticiens Amsterdam krijgt een beoordeling van 7.2/10 gebasseerd op 17 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

BIJ DEZE PEARL IS DE KLANT ZEKER GEEN KONING!!! 2 weken geleden bij deze Pearl binnen gelopen met de vraag of zij meekleurende glazen aanboden. Uiteraard. Alles is rond, mooie glazen uitgekozen. Getekend en 1 week later kan ik mijn bril ophalen. Super snel. Fijn. Echter zie ik dat dit zonnebril glazen zijn en geen meekleurende glazen. Mijn fout want ik heb getekend volgens Pearl. Ik kom toch binnen met de vraag of deze mogelijkheid er is !? Nu mag ik €100 extra gaan betalen aangezien er nieuwe glazen inmoeten. Aangegeven dat ik best het verschil van de glazen wil betalen ad€30. Maar geen €100,-. Ze blijven volhouden dat dit mijn fout is. Makkelijk geld verdienen zo!

Lees verder

1/5

Gisteren samen met mijn moeder langs geweest voor een oogmeting en nieuwe brillen voor ons beide. Ondanks de drukte zijn wij ontzettend vriendelijk en behulpzaam behandeld door S. Wildeboer. Ze heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen en goede adviezen gegeven. We hebben geen moment het idee gehad dat wij haar tot last waren met onze vragen ondanks de vele wachtende mensen in de winkel. Het was dus absoluut een hele fijne ervaring!

Lees verder

5/5

Ongelooflijk vriendelijk personeel! Ze hebben de tijd genomen en snel het glas in een nieuwe montuur gezet. Alles opgemeten en gedaan voor hun goedkoopste montuur. Terwijl dit de derde opticien in het zelfde winkelcentrum was en de anderen ons echt niet konden / wilden helpen! Bedankt

Lees verder

5/5

Waardeloze service. In ELF maanden tijd D R I E brillen met hetzelfde montuur kapot. Aantal keer heel verschillende informatie gehad. Uiteindelijk wordt er gezegd, dat hij niet te reageren valt. Zoek het maar uit. Geen verontschuldigingen, geen " u krijgt korting op het volgende montuur, niets". Maar dit montuur is nu niet meer in de collectie. Voel me als een hond behandeld, vandaag was echt de limiet. Nooit meer naar Pearle.

Lees verder

1/5

Mijn favoriete Pearle Winkel! Professioneel, oprecht en lekker spontaan :) Geweldig team dat hier staat. Mag Pearle Opticiens, trots op zijn!!!!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Amsterdam

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Pearle Opticiens Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Pearle opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 334 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Pearle Opticiens Amsterdam toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Pearle te vinden.

Bekijk alle Pearle opticiens