Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam

Pearle Opticiens Amsterdam

Bij Pearle Opticiens Amsterdam gelegen aan de Linnaeusstraat 104 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Pearle Opticiens Amsterdam is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Pearle Opticiens Amsterdam

Linnaeusstraat 104 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Pearle Opticiens Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Linnaeusstraat 104 bevindt zich Pearle Opticiens Amsterdam. Bij Pearle Opticiens Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Opticien scoort Pearle Opticiens Amsterdam een 4.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Pearle Opticiens Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van Pearle Opticiens Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Pearle Opticiens Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Opticien

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

4.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 463 6062
Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam
Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam
Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Pearle Opticiens Amsterdam?

Pearle Opticiens Amsterdam krijgt een beoordeling van 4.8/10 gebasseerd op 26 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Fijne Pearle na verbouwing nog netter en voor mijn gevoel zelf iets groter geworden. Al jaren klant iets van 9 jaar.

Lees verder

5/5

Eigenlijk had ik veel meer professionaliteit verwacht van Pearle, het is tenslotte een grote keten, veel reclames op TV. Ik ging erheen omdat ik merkte dat ik wat moeite heb met de kleine letters en verwachte goed advies. Ik kreeg een oogmeting voor lenzen (kosten 35 euro, elders wordt dit gratis gedaan), waarna ik lenzen kreeg waarmee ik op 500 meter ontzettend scherp een verkleinde wereld mocht aanschouwen, naarmate ik dichterbij keek werd het alsmaar waziger en het computerscherm of mobieltje waren totaal onleesbaar. Heb dit 3 dagen volgehouden, daarna heb ik besloten naar Specsavers te gaan in Oostpoort voor een oogmeting. Bij specsavers ben ik uitstekend geholpen, zonder kosten voor de oogmeting en 10 dagen lenzen op proef gekregen en ik kan nu waarachtig veraf goed zien, alles in mijn huiskamer is weer scherp te zien, blijkt dat mijn sterkte een half puntje opschuift en ik een leesbril nodig heb voor mijn computer. Er werd geen product of bril aangesmeerd. Gewoon een heel prettige ervaring. Ik had het idee dat Pearle een goede winkel was, maar heb gezien dat het ontzettend gericht lijkt op verkoop. Ik zag bijvoorbeeld iemand een oogmeting en een bril aangesmeerd krijgen binnen 5 minuten. Het werd mij ook erg aangeraden om een bril te nemen. Specsavers vertelde me dat een bril voor mij niet prettig kijkt in vergelijking met lenzen vanwege mijn oogsterkte. Dat had ik ook al gemerkt :)

Lees verder

1/5

Super goeie winkel. Al jaren klant,aardige personeel. Met één woord FANTASTISCH.

Lees verder

5/5

Andreas heeft me uitstekend geholpen. Vriendelijk en professioneel.

Lees verder

5/5

De kwaliteit van deze zaak is inderdaad erg achteruit gegaan. Jarenlang was ik een tevreden klant maar op een gegeven moment kwam er een nieuwe opticien en die beweerde na een meting dat mijn ogen achteruit gegaan waren. Ik heb er niet veel achter gezocht, met de leeftijd kan dat gebeuren. Uiteraard heb ik me een dure bril aan laten smeren. Door omstandigheden kwam ik 2 jaar later bij Specsavers terecht een daar hebben ze opnieuw mijn ogen gemeten. En je raadt het al. Mijn ogen waren weer zo goed (of slecht) als 4 jaar geleden. Dus liep ik 2 jaar lang met een te sterke bril rond. En dan vraag ik me af. Is deze opticien incompetent of wordt ie extra betaald als hij meer (dure) brillen verkoopt?

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Pearle Opticiens Amsterdam

Goed nieuws! Bij Pearle Opticiens Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Pearle Opticiens Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

Marqt Amsterdam Supermarkt

Marqt

Linnaeusstraat 70-72

Dirk van den Broek Amsterdam Supermarkt

Dirk van den Broek

Pretoriusstraat 9

Van Haren Oostpoort Amsterdam Mode

Van Haren Oostpoort

Waldenlaan 126

Hans Anders Opticien Amsterdam Oost Amsterdam Opticien
Q-Park Oostpoort Amsterdam Vervoer

Q-Park Oostpoort

Polderweg 92

coffeecompany Amsterdam Cafe's

coffeecompany

Middenweg 32

Blokker Amsterdam Middenweg Amsterdam Woonwinkel
HEMA Amsterdam Warenhuis

HEMA

Waldenlaan 12

Andere Pearle opticiens in Nederland

Benieuwd naar andere Pearle opticiens in Nederland? Pearle heeft in totaal 335 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Pearle Opticiens Amsterdam toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle opticiens van Pearle te vinden.

Bekijk alle Pearle opticiens